In viata de sportiva, Diana Bulimar de la Exatlon a trait o dezamagire mare pentru ca a ratat Campionatele Mondiale din 2013, din cauza unei accidentari la genunchi. Bulimar s-a operat atunci la Viena, iar recuperarea a facut-o la clinica lui Tuncay Ozturk.

 Diana Bulimar de la Exatlon a ratat Mondialele de gimnastica din cauza unei accidentari la genunchi

„Bulimar a făcut o subluxaţie de rotulă şi a fost operată Viena, pe fondul unei necroze diagnosticate de acum şapte ani şi pe fondul unui genunchi tarat.

A fost ghinion, săptămâna trecută Bulimar a câştigat în Olanda trei medalii de aur şi una de bronz. Era într-o formă ok, dar accidentarea face parte din ecuaţia sportivă şi trebuie să ne-o asumăm”, a explicat antrenoarea Mariana Bitang.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Diana Bulimar de la Exatlon s-a tratat la clinica lui Tuncay Ozturk

Ar fi avut sanse la medalii, dar Diana Bulimar de la Exatlon a ratat Mondialele din 2013. Chiar daca a facut recuperarea in clinica de fizioterapie a lui Tuncay Ozturk, care colabora cu Federatia Romana de Gimnastica, ea nu s-a facut bine pana la inceperea competitiei. Din acea perioada, a ramas o fotografie in care Ozturk examina genunchiul stang al Dianei, recent operat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si