Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Diana Cârlig și Ionuț Bledea, viață de părinți. „Avem parte de niște fetițe foarte cuminți. Tăticul participă la toate activitățile”

Diana Cârlig și Ionuț Bledea sunt cei mai fericiți părinți din lume. Au două fete superbe și cuminți, Ariana și Ilinca. Diana și Ionut au venit în platoul Știrilor Kanal D să ne vorbească despre ce înseamnă viața de familie, dar și despre succesul lor.

Redactia Stirile Kanal D,

Diana Cârlig și Ionuț Bledea, viață de părinți. „Avem parte de niște fetițe foarte cuminți. Tăticul participă la toate activitățile”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ce melodie superbă am ascultat mai devreme. Pare să fie un imn pentru toți părinții din România.”

Diana Cârlig, solistă de muzică populară: „Cu siguranță toți cei care sunt părinți consideră copiilor ca fiind niște minune așa cum le-am numit și noi pe fetițele noastre. Într-adevăr, cântecul este dedicat special pentru ele și le-am lansat chiar la petrecerea lor de botez. A fost cadoul meu pentru ele.”

Ionuț Bledea, solsit de muzică populară: „Toți părinții se regăsesc în acest cântec. Toată lumea își iubește și își vede copilul ca pe ochii lui din cap.” 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum vă împărțiți activitățile?”

Diana Cârlig, solistă de muzică populară: „Noi am aflat cum este viața cu doi copii. Lumea ne întreabă cum ne descurcăm pentru că cei care au un copil spun deja că e destul de greu cu unul, dar faptul că Dumnezeu ne-a binecuvântat înseamnă că putem să facem față.

Avem parte de niște fetițe foarte cuminți. Bineînțeles că și tăticul participă la toate activitățile, la schimbat scutece, la băiță, la mâncat. De toate facem împreună pentru că altfel nu am putea ține pasul cu ele.”

Ionuț Bledea, solsit de muzică populară: „Am învățat încă din maternitate să le spăl, să le schimb pentru că Diana era un pic mai grijulie.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI