Close sidebar
Close sidebar

Cine este Diana Jurcan de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Diana Jurcan este noua concurentă care va păși în casa iubirii de la Kanal D. Tânăra este dornică să-și găsească jumătatea.

Georgiana Balaban,

Diana Jurcan de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Jurcan de la „Puterea Dragostei”   este o tânără de 20 și ceva de ani care este în căutarea fericirii. Șatena cu forme apetisante este fostă concurentă a emisiunii „Rămân cu tine!”, moderată de către Liviu Vârciu. Diana este șatenă și are o înălțime mică, însă este gata să-și caute alesul.

Citeste si: Fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostită

Noua concurentă a emisiunii va face furori în casa dragostei. Diana Jurcan va intra în curând în casa dragostei.

Concurenții „Puterea Dragostei”, sezon 4- în căutarea fericirii

Emisiunea „Puterea Dragostei” poate fi urmărită de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, între 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

Adriana Mădălina Mine locuieste București, dar s-a născut în Giurgiu. Este de profesie cosmetician. Adriana zburat pentru prima dată cu avionul spre casa Puterea Dragostei. Speră să își găsească un partener în care să poată avea încredere din cauza relațiilor toxice prin care a trecut și în care a fost înșelată. Pe unul dintre foștii iubiți s-a răzbunat plătindu-i cu aceeași problemă. Adriana de la Puterea Dragostei, sezonul 4 foarte multă încredere în propriile forțe și se consideră cea mai frumoasă fată de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Andra Volos, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”, apariție răvășitoare la nunta prietenei sale

Concurenți sezon 4 „Puterea Dragostei”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alina este de profesie barista la un coffee shop. Despre vechea ei relație spune că s-a încheiat deoarece dispăruse respectul dintre parteneri. Despre fostul iubit, Alina de la Puterea Dragostei, sezonul 4 a mai spus că încă își dorește o relație cu ea, deși povestea lor a luat sfârșit de ceva vreme.

Elena Adelina Cocioabă vine din Țicleni, Gorj. In prezent, Adelina de la Puterea Dragostei, sezon 4 este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului. A trecut pragul casei și pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit.

Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4, are o poveste de viață foarte tristă, fiind dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani. Tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani. Mama trăiește, cu care concurenta ține totuși legătura. In Anglia locuiește alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună. Cele mai mici surori ale lui Ile de la Puterea Dragostei, doua gemene, au 17 ani.

Citeste si: Finaliștii emisiunii „Puterea Dragostei”, sezon 3. Alexandra și Cristi Marinescu au câștigat premiul cel mare

Denisa este proaspăt absolventă de liceu. Este o fire foarte răzbunătoare. Și-a înșelat fostul partener cu dușmanul lui după ce acesta o înșelase la rândul lui pentru a fi un moment memorabil.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Georgiana lucrează ca operator producție la o tipografie din Anglia. Se consideră o fire romantică. Dezamăgită în dragoste, speră să își găsească alesul pe malurile Bosforului. Ultima relație s-a destrămat din cauza apariției monotoniei. Georgiana de la Puterea Dragostei este pregătită să îi scrie scrisori de dragoste băiatului pe care îl place. Se gândește serios la Marea Finală.

Geanina este pasionată de modă, activând în comerțul textil, și de social media. A avut o relație de lungă durată, de 10 ani. In urma cu un an s-a despărțit de iubitul care o înșelase. A preferat să nu se mai înscrie la Facultatea de Medicină pentru a trece pragul casei Puterea Dragostei. Geanina de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie numeroasă, mai are trei surori și doi frați. Se declară convinsă că va ajunge foarte departe în competiție.

Diana Jurcan se va alătura și ea fetelor din casa dragostei.

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei dă totul din casă după despărțirea de Codruț: „Oriunde se duce, eu aflu!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI