Close sidebar
Close sidebar

Dica strange randurile inainte de meciul cu Rapid Viena. "Ne calificam", spune antrenorul

Nicolae Dica spera ca jucatorii FCSB-ului sa intoarca soarta dublei cu Rapid Viena, joi seara, pe Arena Nationala.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ros-albastrii au de recuperat o diferenta de doua goluri, dupa infrangerea cu 3 la 1 din Austria pentru a accede in grupele Europa League.

"Nimeni nu ne da sanse mari si asta imi convine"  crede antrenorul FCSB-ului. Jucatorii spera sa o ia pe urmele tehnicianului; in urma cu 13 ani, pe vremea cand acesta imbraca tricoul ros-albastru, Steaua a reusit unul din cele mai mari rezultate de dupa revolutie, eliminand detinatoarea Cupei UEFA, Valencia. Dica si compania pierdusera mansa tur cu 2 la 0, dar pe Ghencea, echipa antrenata de Zenga a reusit o victorie mare si a dus meciul la penalti-uri, acolo unde Steaua s-a calificat.

Chiar daca Rapid Viena nu este un adversar de acelasi calibru, ros-albastrii spera la un nou meci mare si un rezultat care sa ii califice mai departe.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aveti mai jos declaratiile lui Nicolae Dica la conferinta de presa:

Autor: Radu Bordei 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI