Close sidebar
Close sidebar

Dictionarul de vise: Ce inseamna cand visezi ca nasti

In visele noastre apar mereu simboluri, materializari ale ingrijorarilor sau dorintelor noastre, insa interpretarea acestora este mult mai profunda. Niciodata, un vis nu trebuie luat ca atare. Pentru a intelege ce mesaje ne trimite subconstientul exista dictionarul de vise care ne ajuta sa intelegem mai bine simbolurile care ne apar in vis.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atunci cand visezi ca dai nastere unui copil sau asisti la nasterea unui copil, dictionarul de vise sustine ca acest simbol are legatura cu munca pe care o desfasori zi de zi si cu rezultatele pe care le astepti.

Daca nasterea este grea, dictionarul de vise subliniaza ca visul reprezinta stradania ta de a obtine anumite beneficii, inseamna lupta ta pentru a atinge anumite oportunitati care sa tea jute sa avansezi in cariera.

De asemenea, nasterea in vis, potrivit semnificatiilor din dictionarul de vise, reprezinta inceputul unei noi etape, un eveniment care este pe cale sa se infaptuiasca.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Atunci cand femeile viseaza ca dau nastere unui copil este un semn ca apar anumite sentimente sau dorinte sau inseamna ca lucrati la un proiect solicitant, dar care va adduce numeroase satisfactii sufletesti. 

Cand visezi ca nasti, potrivit semnificatiei din dictionarul de vise, este un semn bun, pozitiv. Este un semn ca esti in cautarea unor raspunsuri la intrebarile care te framanta.

Dictionarul de vise este un instrument care te ajuta sa interpretezi simbolurile care iti apar in vise. De multe ori, ele ne pot ghida pasii catre o intelegere deplina a sentimentelor noastre si a celor mai ascunse dorinte.
 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI