Close sidebar
Close sidebar

Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi ca zbori

Am ajuns cu dictionarul de vise la capitolul zborului. Visele noastre sunt pline de simboluri cu semnificatii adanci in subconstientul nostru. Zborul in vis se incadreaza, de cela mai multe ori, in acele vise in care avem o puternica senzatie a realitatii.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Dictionarul de vise. Ce semnifica zborul in vis?

Zborul în vis semnifică o stare de bine, o stare de libertate la care râvnim cu toţii. În ciuda faptului că oamenii nu cunosc această senzaţie decât prin intermediul aparatelor de zbor probabil, acţiunea de a zbura în vis este foarte importantă pentru interpretarea viselor noastre. Din punct de vedere ştiinţific, cercetătorii atestă faptul că foarte mulţi oameni sunt aceia care visează că zboară, inclusiv cei care nu au zburat vreodată cu avionul, sau nu au avut nici o experienţă la înălţime. Zborul în vis ne ajută să ne relaxăm, ne oferă o senzaţie de fericire deplină şi de eliberare a spiritului. De regulă, acest vis prevesteşte ceva bun, o întâmplare fericită sau anunţă faptul că ceva frumos se va întâmpla celui care visează.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dictionarul de vise. Ce inseamna atunci cand visezi ca zbori la inaltime?

Cel care visează că zboară are mari şanse să treacă printr-o schimbare spirituală, printr-o înălţare a spiritului sau chiar printr-o elevare a personalităţii sale. A zbura la înălţime înseamnă că treci printr-o perioadă în care îţi şlefuieşti individualitatea şi prinzi încredere în forţele proprii. De asemenea, acest vis anunţă faptul că vei avea parte de o ascensiune în viaţa ta, fie pe plan personal, fie pe plan profesional.

Zborul la înălţime indică faptul că te simţi puternic, simţi că poţi îndeplini orice îţi propui şi nimic nu va sta în calea ta. Dacă visezi că eşti la înălţime şi priveşti în jos liniştit şi cu admiraţie, asta înseamnă că te simţi împlinit de ceea ce ai realizat şi că îţi evaluezi propria creaţie şi implicit eşti mulţumit de ceea ce se află în viaţa ta. Acest vis reprezintă pentru subconştientul tău un mijloc de a se elibera de stres şi de griji şi de a-ti arăta că toate sunt în ordine în viaţa ta.

Dictionarul de vise. Ce inseamna atunci cand visezi ca ti-e frica sa zbori?

Starea de spirit şi sentimentele din timpul visului relevă foarte multe lucruri legate de planul mental care proiectează simboluri în vis. Trebuie ţinut cont atât de modul în care ne simţim atunci când visăm că zburăm dar şi de viteza, direcţia şi modul de zbor. Dacă în timpul visului ţi-e teamă să te înalţi, cel mai probabil te confrunţi cu un blocaj la nivel emoţional sau îţi e teamă să avansezi într-o situaţie.

Zborul la sol semnifică faptul că nu reuşeşti să laşi lucrurile să avanseze şi să se desfăşoare fără riscuri din partea ta. Simţ că nu deţii controlul şi îţi e teamă să faci pasul următor.
De asemenea, dacă în zborul tău întâmpini obstacole este foarte posibil să ai parte de piedici din partea celor din jur sau să te confrunţi cu probleme din partea unor persoane care nu te lasă să ajungi acolo unde îţi propui.  Teama de a te înălţa în vis, sau teama de a înfrunta obstacole pe durata zborului sunt legate strict de conflictele interioare cu care te confrunţi zi de zi.

Dictionarul de vise. Ce inseamna atunci când visezi des ca zbori?

Dacă visezi că zbori des şi această acţiune revine mereu în visele tale, cel mai probabil asta înseamnă că simţi adesea nevoia să te eliberezi de stres şi de barierele cotidianului şi că simţi nevoia să te înalţi către ceva mai sublim. Cei care visează mereu că zboară sunt oameni cu o imaginaţie foarte bogată, cu nişte capacităţi intelectuale şi cu o personalitate puternică pe care simt nevoia să şi-o afişeze şi să o arate lumii tot timpul. Sunt persoane exuberante, cu o individualitate expresivă şi cu nişte calităţi extraordinare.

Dictionarul de vise. Cand visam ca zburam ne eliberam de energiile negative

Cei ce sunt familiarizati cu dictionarul de vise stiu ca atunci când visăm că zburăm ne eliberăm mentalul de toate energiile negative acumulate peste zi şi ne curăţăm aura de încărcătura energetică ce nu ne mai foloseşte şi nu ne ajută să evoluăm.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI