Close sidebar
Close sidebar

Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi hiene?

Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi hiene? Iata raspunsurile specialistilor.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu o data ni se intampla sa ne gandim toata ziua la unul dintre visele ciudate avute in timpul noptii. Ne macina, ne intriga, si nu gasim un raspuns singuri, asa ca apelam la dictionarul de vise, sa ne lumineze. Multi se intreaba ce inseamna daca visezi ca te ineci, daca visezi monstri sau ce inseamna daca esti vizitat in lumea onirica de o persoana decedata.

Ei bine, tot in topul curiozitatilor umane gasim si intrebarea "ce inseamna cand visezi hiene?". Specialistii in interpretarea viselor au mai multe raspunsuri la intrebarea "ce inseamna cand visezi hiene?" pentru ca ceea ce conteaza cel mai mult este contexul.  Daca hiena te ataca inseamna ca trebuie sa ai grija la ceea ce se intampla in jurul tau pentru ca ai langa tine prieteni falsi care, in sinea lor, nu iti vor binele.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Daca hiena din visul tau este linistita inseamna ca vei gasi in tine puterea de a trece peste un obstacol sau de a-ti pune dusmanii la punct. Daca visezi o hiena alergand inseamna ca cineva te barfeste si planuieste un atac impotriva ta.

Ce inseamna cand visezi hiene? Acum ca ai aflat, uite ce inseamna cand visezi ca dansezi in mijlocul strazii sau in club

Daca ati visat ca dansati intr-un club, cu prietenii, probabil ca va e dor de acestia, nu i-ati mai vazut de ceva timp, si ar fi cazul sa organizati o "ieseala" ca pe vremuri, cand nu aveati programul atat de incarcat.

Dansul in mijlocul strazii  poate insemna ca ati trecut de curand printr-o situatie pe care o considerati jenanta, dar nu va temeti, nu vor exista repercusiuni grave asupra imaginii dumneavoastra.

Daca in loc de ring de dans si oameni, sunteti inconjurat de oglinzi in timp ce va miscati, va macina teribil ceva din trecut si va este greu sa lasati evenimentul respectiv in spate.

Un sfat ar fi sa consultati un specialist daca aveti des o astfel de succesiune de imagini, pentru ca va poate destabiliza emotional o lunga perioada. Puteti deci sa bifati doua noi capitole din dictionarul de vise: ce inseamna cand dansezi in vis si ce inseamna cand visezi hiene.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI