Andreea Mantea a reusit sa slabeasca mai multe kilograme fara sa fie nevoie sa se infometeze sau sa renunte la alimentele favorite. Ce implica dieta Andreea Mantea? Cum a reusit vedeta Kanal D sa scape de kilogramele in plus si de celulita?

Dieta Andreea Mantea: Cum a slabit Andreea Mantea?

Andreea Mantea a inceput sedintele la o sala de fitness, a respectat cu rigurozitate recomandarile instructorului si a optat pentru o dieta echilibrata si extrem de eficienta

" Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru că mă ajută foarte mult. Eu sunt o persoană mai dificilă şi e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să îşi scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îţi explice de ce aşa şi nu aşa. Graţiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice. Îmi explică pe înţelesul oricui, şi ăstora mai limitaţi. Mi-am făcut abonament la sală de vreo 3-4 ori în viaţa asta, dar niciodată nu m-am dus să mă ţin. şi acum mi-am făcut abonamentul în decembrie anul trecut şi m-am dus abia în ianuarie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Eu tot trişez cu mâncarea şi ea îmi zice să nu mai trişez. Nu mă aşteptam să mi se schimbe atât de bine corpul, să mă tonifiez, să se ridice pielea aia lăsată.

după o anumită vârstă şi după o sarcină… M-am apucat de sală pentru că era nevoie, era nevoie-nevoie. După o sarcină nu se vede imediat, dar în timp începe să se vadă. Şi este groaznic, pentru că oricât ai încerca să ascunzi tot nu ascunzi total şi m-am apucat. A fost foarte greu la început, a fost groaznic. Nu vrei, nu poţi, şi-e greu. E… Şi atunci trebuie să te ambiţionezi, să îţi găseşti puterea undeva. Eu am mers cu o prietenă şi ne-am ambiţionat una pe cealaltă. dar mie nu îmi vine să cred că atunci când erau zăpezile alea mari eu moartă-coaptă mă duceam la sală. dacă nu aveam cu cine să îl las pe David, îl luam, îl duceam la mama, îi făceam programul după programul meu… Sunt disperată cu sala. Am fost răcită două săptămâni şi nu am putut să mă duc. Am fost căzută la pat şi s-a văzut că m-am lăsat. nu poţi să faci o lună de zile şi să fii bine, după care să te opreşti. Dispare efectul imediat. îmi doresc să merg la sală. Simt nevoia să merg la sală", a declarat Andreea Mantea intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp celor de la revista Avantaje.

Dieta Andreea Mantea: Cum a slabit Andreea Mantea?

Andreea Mantea are cateva trucuri extrem de utile care o ajuta sa slabeasca.

Andreea Mantea bea un suc de lamaie si ghimbir sau opteaza pentru zer de lapte de capra.

" Mananc orice, in afara de prajeli si paine. Si am renuntat si la sucurile din comert. Cu sau fara acid. Important este sa bei un pahar din apa asta, pe stomacul gol dimineata si daca poti si in timpul zilei. Am inceput cu 2 L. Acum imi fac 5 L si iau de acolo in fiecare dimineata. Pun 3 lamâi cu tot cu coaja( dar le spal bine inainte, pentru ca au ceara pe ele. Le tin in otet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai in bucatele. Ghimbir pun cate 4 bucati. Curatat apoi taiat in bucatele. Si cateva afine taiate in doua. Las totul la macerat 12 h apoi beau pe stomacul gol cate un pahar. Cateodata iau si dupa mine si beau si in timpul zilei", a povestit Andreea Mantea.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cura cu zer a Andreei Mantea." Am început o cură de zer. Zer de lapte de capră. Câte un pahar, dimineaţa pe stomacul gol. Ştiţi că eu eram cu apa cu lămâie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu să stau s-o pregătesc şi cred că s-a obişnuit organismul şi nu mai are niciun rezultat. Şi atunci am căutat pe internet tot felul de remedii naturiste şi am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii ”, a mai spus Andreea Mantea despre metodele la care apeleaza atunci cand declara razboi kilogramelor in plus. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si