Close sidebar
Close sidebar

Dieta cu cirese face minuni! Cum poti sa slabesti 3 kilograme in numai 3 zile

Proprietatile cireselor va vor face sa aveti un trup de invidiat.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dieta cu cirese

In 100 de grame de cirese se gasesc doar 55 de calorii. Aceste fructe au in componenta un procentaj ridicat de fibrea care ajuta organismul sa se curete. Ciresele previn anumite zaharuri si grasimi sa fie absorbite in organism.

Ciresele au un efect diuretic ajutand la retentia de lichide. Ele merita sa fie inclus intr-un regim alimentar pentru pierderea greutatii, dar acest lucru depinde de metabolismul fiecarei persoane.

Dieta cu cirese

La micul dejun puteti consuma 1 pahar de shake de cirese, ananas si banane, la care puteti adauga 1 lingurita de sirop de artar.

La pranz beti un pahar de apa rece, mancati o salata de legume crude, o mana de cirese si o ceasca de ceai de musetel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Este foarte important ca la ora 16:00 sa cosumati o mana de cirese si o ceasca de ceai de coada calului.

La cina consumati o portie de legume fierte ca morcovi, cartofi, spanac cu ulei de masline, o mana de cirese si o cana de ceai de musetel.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI