Morcovul este un aliment usor de procurat in orice perioada a anului si poate fi preparat in mai multe feluri. O dieta cu morcovi de 14 zile te poate usura si de 10 kilograme!

Morcovul are actiune benefica asupra pielii, vederii si metabolismului si oricine poate incerca sa consume un morcov crud inainte de fiecare masa, intrucat acest obicei are numai rezultate benefice.

Carotenul continut de morcov este transformat in vitamina A, unul dintre cei mai puternici antioxidanti, cu ajutorul enzimelor hepatice.

Consumul de morcov are o mare influenta si in prevenirea bolilor cardiovasculare, cataractei, cancerului si aterosclerozei.

Morcovii pot fi consumati atat rasi, ca salata, dar si sub forma de suc. Pot fi mancati chiar si cruzi!

Exemplu de dieta cu morcovi:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

La micul dejun: o ceasca de ceai si 400-500 g morcovi. Acestia se dau pe razatoare cruzi si se amesteca cu doua lingurite de ulei de masline. Nu se adauga sare.

In locul acesteia, peste morcovi se presara patrunjel sau marar.

Ora 11: o ceasca de ceai, apa minerala, suc de fructe.

Ora 14: o farfurie cu supa calda de zarzavat. 200-500 g morcovi fierti, asezonati cu verdeata.

Ora 17: ca la ora 11.

Cina: o farfurie cu supa calda de zarzavat. Dupa ora 20 se consuma putine lichide.

Pentru a evita depunerea kilogramelor pierdute, regimul se tine de doua ori pe saptamana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si