Averea netă foarte diferită a lui Natalie Portman și a soțului ei Benjamin Millepied, cu care este căsătorită de peste 10 ani, a fost dezvăluită pe fondul rapoartelor de presă cu privire la problemele din căsnicia lor.

Actrița de succes și dansatorul de balet sunt încă împreună și au doi copii, scrie Hello Magazine

Citește și: El este actorul care a încasat 100 de milioane de dolari după ce a jucat în cinci filme consecutive

În ciuda relatărilor șocante despre o aventură după peste zece ani de căsnicie, Natalie Portman și Benjamin Millepied nu au dat niciun indiciu că se despart.

Natalie Portman, avere de 9 ori mai mare decât a soțului

Deși nici actrița din Black Swan, nici soțul ei nu au comentat informațiile și speculațiile, Natalie Portman a fost de atunci văzută cu verigheta.

Cei doi au fost fotografiați împreună la Paris, săptămâna trecută, stând pe o bancă de parc, dar având o conversație aparent dificilă.

Citește și: Ianula Darlaiane, o tânără actriță româncă la Hollywood: “Am învățat să accept orice rol, oricât de mic ar fi”

Natalie a fost văzută ștergându-se lacrimile în fotografiile distribuite de Page Six.

Se pare că cei doi lucrează activ la repararea relației lor și, odată cu decizia de a rămâne împreună, averea lor netă combinată impresionantă va rămâne intactă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Se pare că doar din contractul ei cu Dior Natalie primește cel puțin 10 milioane de dolari pe an, iar averea ei netă se ridică la 90 de milioane de dolari.

Pe de altă parte, soțul ei Benjamin, deși a avut succes în sine ca dansator de balet profesionist și coregraf, are o avere netă raportată de 10 milioane de dolari, pe care a câștigat-o din anii săi ca dansator profesionist de balet și din concertele conexe. 

Natalie Portman, o carieră impresionantă

Natalie și-a început cariera de actorie la vârsta de 12 ani, cu clasicul film de acțiune "Leon", care a avut premiera în 1994.

Ea a câștigat și mai multă notorietate după ce a jucat în Star Wars: Episode I – The Phantom Menace din 1999 în rolul lui Padmé Amidala și, în cele din urmă, a făcut tranziția de la copil vedetă la actriță apreciată de critici, obținând roluri (și premii) în filme precum V for Vendetta, Black. Swan – în timpul căreia și-a întâlnit soțul – Jackie și câteva dintre filmele Marvel Thor, în care a jucat rolul iubirii lui Chris Hemsworth.

Citește și: Starul Disney a murit la doar 29 de ani, după ce a căzut pe scări

Urmare a filmelor ei de succes și a contractelor din advertising, Portman a devenit în cele din urmă una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume.

În ciuda contrastului puternic, fără aparent planuri de divorț la vedere, cei doi ajung să păstreze și să se bucure de averea lor netă combinată de 100 de milioane de dolari.

Deși Natalie și Benjamin și-au ținut relația departe de ochii publicului în anii de după nuntă, căsătoria lor a fost pusă în centrul atenției când, pe 2 iunie, au circulat rapoarte că cuplul era în proces de reparare a relației lor.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Problemele au apărut după ce dansatorul de balet în vârstă de 45 de ani ar fi avut o aventură cu o tânără franceză, care se pare că o activistă pentru schimbările climatice în vârstă de 25 de ani.

Cum s-au cunoscut Natalie Portman și soția sa

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Black Swan din 2010, pentru care Natalie a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la Premiile Oscar din 2011, iar Benjamin a creat coregrafia pentru film.

În acel moment, bărbatul se întâlnea și locuia cu o colegă dansatoare de profesie Isabella Boylston.

S-au căsătorit cu o ceremonie evreiască în Big Sur, California, în 2012. După nuntă, cei doi au locuit o vreme la Paris, după ce Benjamin, care este francez, a devenit director de dans al Baletului Operei din Paris.

Cei doi au un băiat Aleph, în vârstă de 11 ani, și o fată, Amalia, de 7 ani. Cuplul s-a mutat ulterior de la Paris la Los Angeles.

Natalie a participat recent la Cannes și a dezvăluit că toți patru s-au mutat recent înapoi la Paris. Ea a împărtășit că, deși Parisul este din nou casa lor acum, ei și-au păstrat și locuința din Los Angeles.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si