Eugen Stan a fost incadrat in MAI in 15.12 1990 in Comandamentul truplelor de Jandarmi, el fiind evaluat medical si psihologic si fiind declarat apt. Pana in 20 august 2010 si-a desfasurat activitatea in domenii precum trnasmisiuni, transport auto si paza institutionala.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

In 2010 a fost mutat la cerere de la Jandarmerie.

A fost apreciat cu calificativul "bun" in 2007, 2011 si 2012 si cu "foarte bun" sau "foarte bine" in ceilalti ani. in 2007 a fpst sanctionat disciplinar cu mustrare scrisa pentru neglijenta manifestata in indeplinirea sarcinilor de serviciu.

In 5 iulie 2012 i s-a acordat prin decret prezidential Medalia "Barbatie si credinta" clasa a III-a la propunerea directorului general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti "pentru activitatea desfasurata in scopul ajutarii persoanelor ramase blocate in trafic din cauza depunerilor mari de zapada si a vantului puternic din noaptea de 25/26 ianuarie 2012".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si