Mariana de la Exatlon a obtinut un rezultat remarcabil la concursul national de alergare 24 de ore Lauf in Irdning din Austria. Sportiva noastra a parcurs 210,1 kilometri in ciuda conditiilor meteo nefavorabile.

Ei bine, in ciuda ploii si a vantului puternic, "razboinica" a fost cea mai buna. Mariana a ocupat locul 1 la feminin si 4, la general, si, mai mult decat atat, a facut sacrificii mari pentru a ajunge la concurs.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din lipsa de bani, protagonista noastra nu si-a inchiriat camera la hotel, ci a petrecut noaptea intr-un sac de dormit, chiar inainte de ultramaraton.

" Nu mai aveam bani pentru o noapte la hotel, asa

ca am dormit intr-un sac, pe cartoane. M-am odihnit acceptabil, drept dovada am alergat peste 200 de kilometri si am obtinut locul intai la feminin", ne-a povestit femeia.

Pe langa rezultatul foarte bun, Mariana a mai avut o experienta memorabila in Austria.

Claudia Bodea a participat la un show culinar. Femeia traieste in Austria si a gazduit-o pe Mariana o noapte in casa ei

" Eu am postat pe instagram poze inainte de concurs si m-a vazut o romanca din Austria, si ea ultramaratonista, sora unei doamne care a participat la un show culinar celebru, din Romania.

Si ce credeti? Ne-a invitat, pe mine si pe antrenorul meu, acasa la ea, unde locuieste si cu sora ei si cu sotul acesteia. Au o casa superba si ne-au gazduit acolo. Ne-au facut de mancare numai bunatati si s-au comportat extraordinar de frumos. Sunt niste oameni de calitate, care muncesc mult si traiesc frumos. Ne-am simtit foarte bine acolo si pot spune ca am legat o prietenie. Iar Claudia, pe care o stiti de la emisiunea cu Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea, face o mancare de nedescris. Nu degeaba a primit cutitul", a declarat Mariana pentru stirilekanald.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si