Close sidebar
Close sidebar

Din pacate, este adevarat! Anuntul trist despre Viorel Lis a fost facut in urma cu putin timp de catre sotia lui

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a fost dus de urgenta la spital dupa ce s-a simtit foarte rau. In varsta de 74 de ani, problemele de sanatate ale lui Viorel Lis s-au agravat in ultima perioada.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Dupa ce joi dimineata Oana Lis a mers cu el la spital din cauza unor dureri de cap, fostul edil al Capitalei a primit o veste neasteptata: a suferit un accident vascular cerebral.

Viorel Lis se afla in aceste momente la spital, sub stricta supraveghere a medicilor. Acolo este si Oana Lis care sta tot timpul alaturi de el, ingrjorata, scrie spynews.ro. 

Oana Lis l-a insotit pe sotul ei ieri dimineata la spital, dupa ce durerile de cap l-au coplesit pe acesta. Asezati pe scaune pe hol, vedeta a facut un selfie. in timp ce ea a privit spre camera telefonului, Viorel Lis avea capul plecat, afectat de tot ce i se intâmpla.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Imaginea emotionanta a fost facuta publica impreuna cu un mesaj in care Oana Lis ii demonstreaza ca inca isi pastreaza juramintele facute in ziua nuntii respectiv: "ii va fi alaturi la bine si la greu". 

"Dimineata mea  a inceput asa… cu Vio la neurolog, pentru ca il cam durea capul… asa cum am promis la casatorie… la bine si la greu", a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI