Close sidebar
Close sidebar

Directia Permise va trimite cetatenilor prin posta permisele de conducere emise de serviciile din Bucuresti si din Ilfov, incepand cu 1 noiembrie

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va trimite permisele de conducere emise de serviciile din Bucuresti si judetul Ilfov la locuintele cetatenilor, prin Posta Romana, incepand cu 1 noiembrie, a anuntat vineri Ministerul Afacerilor Interne. Aceasta masura se aplica deja in alte judete ale tarii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Solicitantii vor primi inscrisuri doveditoare inlocuitoare cu drept de circulatie, permisele de conducere urmand a fi trimise la adresa mentionata in termen de doua zile lucratoare. Masura se va aplica si in cazul candidatilor declarati <<admis>> la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, fara a mai fi necesar ca acestia sa se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor”, precizeaza MAI.

Cei care nu doresc sa primeasca permisul prin posta il pot ridica personal de la sediul DRPCIV din Pipera. Acest lucru este valabil si in cazul in care livrarea prin serviciul de curierat al Postei Romane nu poate fi realizata.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI