O directoare a unei grădinițe a fost suspendată din activitate după ce a fost descoperită activitatea ei clandestină de pe rețelele sociale, imaginile revoltând părinții.

Până la momentul în care imaginile bombă s-au răspândit cu viteză în rândul părinților, Anastasia Krasilnikova, în vârstă de 29 de ani, a activat ca șef interimar al grădiniței de stat numărul 227 din orașul siberian Krasnoyarsk, Rusia.

Citește și: "Am fost abuzată timp de 4 ani". O actriță cunoscută face dezvăluiri șocante

Demiterea ei rapidă a venit ca răspuns la un videoclip pe care femeia l-a împărtășit online despre ea însăși, stârnind furie din partea mamelor și taților de la grădinița cu 290 de elevi.

Directoarea era obișnuită cu luxul

Potrivit presei din Rusia, părinții și foștii angajați ai grădiniței au pus presiuni asupra inspectorilor școlari să o concedieze pe Krasilnikova de la locul actual de muncă, iar în paralel a fost demarată o anchetă asupra comportamentului ei considerat "indecent".

Șefa de grădiniță conducea o mașină Mercedes de ultimă generație, își echipase biroul de la instituția de învățământ preșcolar cu cele mai luxos mobilier și a fost învinovățită de foști angajați că i-a concediat pe nedrept.

Al doilea job al directoarei, motiv de revoltă pentru părinți

[Sursa foto: Daily Star]

Picătura care a umplut paharul

Dar ultima picătură care a dus la declanșarea scandalului a fost descoperirea celui de-al doilea loc de muncă al femeii, ca model de videochat pe internet.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În timp ce Krasilnikova figura în actele oficiale ca șef adjunct al instituției, rapoartele din presa locală spun că ea a condus de facto unitatea pentru copiii cu vârste între trei și șapte ani.

Acuzațiile procurorilor ruși

Procurorii din regiunea siberiană efectuează o anchetă cu privire la presupusa ei „îndeplinire necorespunzătoare a sarcinilor de serviciu”, potrivit Daily Mail.

Pe de altă parte, femeia de 29 de ani ar beneficia de sprijinul unor oficiali din domeniul educației, printre care se pare că se află și rudele ei.

Citește și: Profesoara transgender s-a întors la catedră, deși părinții amenință cu proteste. A fost dată afară pentru "apariția șocantă" în fața elevilor

Părinții de la grădinița numărul 227 au acuzat-o de „nerespectarea completă a îndatoririlor ei de muncă” și au pus sub semnul întrebării „caracterul moral” al directoarei.

Părinții copiilor, revoltați de al doilea job al directoarei

[Sursa foto: Daily Star]

Șefa de grădiniță, apărată de unii părinți

Alți părinți au susținut-o, însă, pe Krasilnikova, spunând că activitatea ei de pe internet nu a interferat cu poziția de conducere la unitatea de preșcolari.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

„Dacă face asta după muncă și nu interferează cu relația ei cu copiii, atunci, pentru numele lui Dumnezeu... lăsați-o să facă ce vrea”, a declarat o mămică pe nume Olga.

Citește și: Țara în care profesorii se sinucid din cauza reclamațiilor făcute de părinți. "Tremur când intru la clasă"

„Aceasta este viața ei personală. La locul de muncă, principalul lucru este că își face treaba, iar ceea ce face acasă nu este atât de important câtă vreme nu este ilegal”, este de părere o altă femeie, pe nume Maria. 

Anastasia Krasilnikova

Anastasia Krasilnikova, 29 de ani, fostă directoare de grădiniță

[Sursa foto: Daily Star]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si