Close sidebar
Close sidebar

Directorul FBI avertizeaza: "Infrangerea Statului Islamic in Irak si Siria va duce la formarea disporei teroriste

Directorul FBI, James Comey, a averizat joi ca infrangerile suferite de Statul Islamic in Irak si Siria vor duce la formarea unei "diaspore teroriste", iar numarul atacurile extremiste va creste.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gruparea extremista a inregistrat pierderi teritoriale in special in Irak, unde a pierdut orasul sunnit Fallujah si o viata baza aeriana importanta aflata la circa 60 de km distanta de Mosul.
Pierderile suferite nu au impiedicat membrii jihadisti sa lanseze sangeroase atacuri teroriste in Bagdad si Bangladesh.
“Stim cu totii că va exista o diaspora teroristă cand fortele militare vor zdrobi Califatul proclamat de Statul Islamic in Irak şi Siria, a afirmat directorul FBI, care se asteapta ca in urmatoarea perioada la noi atacuri extremiste de la membrii care vor sa isi demonstreze in continuare "vitalitatea", scrie adevarul.ro.

Gruparea extremista a inregistrat pierderi teritoriale in special in Irak, unde a pierdut orasul sunnit Fallujah si o baza aeriana importanta aflata la circa 60 de km distanta de Mosul.

Pierderile suferite nu au impiedicat membrii jihadisti sa lanseze sangeroase atacuri teroriste in Bagdad si Bangladesh.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

“Stim cu totii că va exista o diaspora teroristă cand fortele militare vor zdrobi Califatul proclamat de Statul Islamic in Irak şi Siria" a afirmat directorul FBI, care se asteapta la noi atacuri extremiste organizate de membrii care vor sa isi demonstreze in continuare "vitalitatea", scrie adevarul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI