Close sidebar
Close sidebar

Discuția telefonică terifiantă dintre un terorist Hamas și tatăl său: ”Am omorât zece cu mâinile mele” - Reacția părintelui

O discuție telefonică între un terorist Hamas și tatăl său arată, în mod evident, ura pe care aceștia o resimt față de evrei. Fiul se laudă la telefon cu crimele pe care le-a comis. Care este reacția tatălui?

Mircea Pop,

Discuția telefonică terifiantă dintre un terorist Hamas și tatăl său: ”Am omorât zece cu mâinile mele”

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un terorist Hamas și-a sunat familia pentru a se lăuda cu crimele pe care le-a comis. Î nregistrarea telefonică este una șocantă. Acesta le spune părinților săi că a omorât 10 evrei. Redăm mai jos discuția.

Convorbirea dintre un terorist Hamas și tatăl său

”-Tată
-Da?
-Tată, te sun din Mefalsim. Uite câți am ucis cu mâinile mele! Fiul tău a ucis evrei! Este în Mefalsim, tată!
-Dumnezeu să te binecuvânteze!
-Tată, te sun de pe telefonul unei evreice.

I-am omorât pe ea și pe soțul ei. Am omorât zece cu mâinile mele. Deschide Whatsapp și vezi câți am omorât. Tată, am omorât 10! 10! Vreau să vorbesc cu mama”.

Teroristul și tatăl său, convorbire prin telefon

”Mamă, fiul tău este un erou! Ucide, ucide, ucide”

Mama se aude plângând pe fundal și teroristul o cere la telefon:

”-Mamă, am omorât mai mult de 10 cu mâinile mele.
-Dumnezeu să te aducă cu bine acasă. Dumnezeu să te binecuvânteze, fiule.
-Mamă, fiul tău este un erou! Ucide, ucide, ucide”.

Teoristul Hamas insistă ca părinții lui să vadă imaginile trimise pe Whatsapp cu victimele sale. Înregistrarea terifiantă a fost dezvăluită în cadrul Consiliului de Securitate al ONU. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Fiul fondatorului Hamas a dezertat din gruparea extremistă și spune că tatăl lui vrea să anihileze poporul evreu și să creeze un stat islamic global

Război în Israel

[Sursa foto: Profimedia]

Recompense pentru teroriști

Mai mulți teroriști Hamas care au fost capturați au făcut dezvăluiri despre recompensele pentru fiecare ostatic. Aceștia spun că au fost trimiși să ucidă, fără să facă deosebire între civili și militari. 

Citește și: Ajungem la un nou Război Mondial? Avertismentul lui Vladimir Putin legat de conflictul Israel-Hamas: ”S-ar putea extinde dincolo de Orientul Mijlociu”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ei au dezvăluit că, în Gaza, cel care aduce răpiţi primeşte o recompensă, „un aparatment şi 10.000 de dolari” pentru fiecare captură.

Crește numărul ostaticilor capturați în timpul războiului din Israel

Noi informații. Numărul persoanelor ostatice în Fâșia Gaza de Hamas a ajuns la 224. Datele au fost furnizate de forțele israeliene de apărare.

Tot potrivit forțelor de apărare israeliene, avioanele de luptă au lovit 250 de ținte Hamas din Gaza, numai în ultimele 24 de ore. Pe listă s-au aflat centre de comandă, infrastructură, tuneluri și lansatoare de rachete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI