Ramona Stefania Pauleanu nu a fost lasata de catre un politist local sa isi parcheze masina in parcarea hotelului in care era cazata. Motivu? "Ai putea fi un terorist!". Vedeta TV a povestit toata discutia incredibila avuta cu politistul local pe pagina personala de Facebook. 

"Nu puteti intra pe strada asta pana nu-mi aratati contractul de la hotel!

– Ce sa va arat? Contract?! Nu exista asa ceva.

Daca va referiti la chitanta sau factura, n-am. Platesc cazarea cand ajung la hotel. Doar ca nu ma lasati sa ajung la el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

– Nu ma intereseaza, mergeti pe jos si platiti, va intoarceti cu contractul, eu asa am ordin: pe strada asta intra doar riveranii si cei care au dovada ca stau la un hotel din zona. Daca sunteti un terorist cu o bomba si vreti sa ajungeti mai aproape de multime??!?

– Adevarul e ca un terorist nu si-ar fi permis sa faca o amarata de rezervare la un hotel si sa treaca pe aici.

"Cum, ma, sa dau 900 de lei pe o camera ca sa dau cu bomba? Nu, man, renuntam. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin".

Nu mai bine, ca tot suntem in secolul 21, aduceati niste caini politisti sa miroasa, niste specialisti de la pirotehnice, ceva…?!

Cam asta e discutia pe care am avut-o aseara cu un politist local din Constanta pus sa pazeasca intrarea pe o strada apropiata de Neversea.

si cam asta e lupta noastra cu terorismul. Doamne, pazeste-ne!", a scris Ramona Pauleanu, pe o retea de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si