În ultima ediție a emisiunii matrimoniale de la Kanal D au avut loc o serie de evenimente mai puțin plăcute pentru Maria, una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon.
Telespectatorii știu deja că tânăra nu se înețelege aproape deloc cu Dragoș, iar tensiunile au atins cote maxime.

Citeste si: Ștefania și Cristian, prima întâlnire după ce au părăsit Casa Iubirii. „Urât din partea ta”

Maria și Dragoș au ajuns să se tachineze la scurt timp după ce tânăra a spus că nu mai vrea să se afle într-o cunoaștere cu acesta, iar totul a pornit deoarece aceasta a refuzat să îi ofere detalii despre trecutul ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ștefania și Cristian, prima întâlnire după ce au părăsit Casa Iubirii. „Urât din partea ta”

„Nu o să fiu bătaia lor de joc! Mă duc acasă! Eu încerc să vorbesc și ei mă iau la mișto. Sunt om, am și eu o inimă! Nici băieții nu sunt cuminți. Avem o vârstă! Crezi că mie îmi convine? Mai bine mă duc acasă și stau liniștită decât să își bată ei joc de mine”,

a spus, cu lacrimi în ochi, Maria.

Aceasta și-a deschis sufletul și a început să vorrbească despre anumite traume.
„Mereu mi-am dorit un tată. (La ce vârstă a plecat din viața ta?) Nu știu, eram clasa a-8-a, a-9-a...a fost, dar a fost foarte dur. Se lua din orice chestie, nu era niciodată mulțumit. Mereu am încercat să-i atrag atenția că sunt și eu bună la ceva, dar nu a văzut.

Mereu era mulțumit de alții, dar de mine niciodată. Am încercat să mai vorbim, dar îmi scotea ochii pentru orice chestie.

Citeste si: Andreea Mantea s-a filmat printre rochiile de mireasă și s-a oprit la una! Cum arată rochia perfectă pentru prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii?

Căuta motive în continuare ca să fie nemulțumit, în loc să fie mulțumit că accept să vorbesc cu el...cuvântul „tata” pentru mine e prea mult”, a spus Maria despre tatăl ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si