Începând de astăzi, emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” intră mai devreme în casele românilor! De la 21:45, în fiecare luni și marți, pasionații de jocuri de vocabular își pot testa abilitățile în fața micului ecran, alături de concurenții din platoul celui mai iubit quiz show.

În ediția de astăzi, imediat după serialul turcesc "O dragoste", cinci concurenți intră în fascinantul joc al cuvintelor." Un singur concurent ia banii, cel care are mintea cea mai ageră!", spune Dan Negru înainte de a da startul jocului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un moment deosebit din această seară îl aduce în prim-plan pe un pensionar, fost șofer și taximetrist, care face spectacol la "Jocul cuvintelor cu Dan Negru".

" Fiți atenți, aici, cum le dă! Nici măcar nu cere litere!", exclamă Dan Negru, impresionat, în timp ce îi strânge mâna concurentului.

Nu ratați această ediție captivantă și antrenantă a "Jocului cuvintelor", diseară, la ora 21:45, pe Kanal D. Fiecare episod este o ocazie pentru telespectatori de a- și îmbunătăți abilitățile lingvistice, alături de Dan Negru și de concurenți care stăpânesc limba română.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si