Miercuri dimineața, la ora 9.00, pe site-ul aeroportului, zborul de la Napoli apărea reprogramat de ieri, pentru astăzi la ora 19.00. Însă, după 30 de minute, zborul a dispărut de pe afiș, potrivit cluj24.ro.

Haos pe aeroportul din Cluj. Zborurile reprogramate pun răbdarea pasagerilor la încercare

La Napoli, zeci de persoane au așteptat de marți, de la ora 16.00,

zborul de la Cluj ca să-i aducă înapoi în țară.

Citește și: Incendiu pe aeroportul din Palermo. Sicilia este în flăcări, luni temperaturile au ajuns la 47 de grade

La ora 10.00, zborul de la Napoli a reapărut pe afiș, însă, decolarea actualizată ar fi trebuit să aibă loc la ora 19.10.

Alt zbor spre Luton, de la aceeași companie aeriană trebuia să aibă loc miercuri, la ora 06.15, însă, a fost amânat cu șase ore.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Încă unul, aparținând aceleiași companii aeriene, cu plecare către Bergamo, marți, a fost reprogramat pentru miercuri, la ora 14.00.

Pasagerii, în culmea disperării. Zborurile le-au fost amânate sau anulate

Cei care au vrut să decoleze spre Memmingen, Germania, au avut parte de o surpriză neplăcută: zborul a fost anulat complet, potrivit stiridecluj.ro.

Pasagerilor li s-a testat răbdarea după ce zborul către Napoli a fost amânat de mai multe ori, fiind nevoiți să aștepte cu orele în aeroport. 

Citește și: Incendiile de vegetație continuă să facă ravagii în Grecia. Zborurile de repatriere vor continua și marți

,,Acum ne mai ţineţi încă o oră. Ca să ne daţi jos. Suntem de izbeliște. Stăm de două ore în avion şi de cinci ore în aeroport’’, a declarat o pasageră, potrivit Observator.

De asemenea, zborurile care trebuiau să ajungă marți, 25 iulie, din Basel și Tel-Aviv pe aeroportul din Cluj, au fost reprogramate.

Dacă aveți informații sau imagini din aeroport referitoare la cursele anulate sau amânate, le puteți trimite la [email protected].


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si