Boaca Carmen, o femeie în vârstă de 54 de ani, născută la data de 8 iunie 1969 în Târgu Secuiesc, județul Covasna, a dispărut fără urmă în Pisa, regiunea Toscana, fără ca rudele ei să mai știe ceva de ea.

Românca în vârstă de 54 de ani are o constituție atletică, cu o înălțime de 160 cm și o greutate de 55 kg. Mai mult, Carmen are părul roșcat și ochii căprui.

Până la acest moment, motivul și circumstanțele acestei dispariții rămân necunoscute. 

Disperarea unor familii de români! Trei românce din Italia au dispărut fără urmă, iar rudele nu mai știu nimic de ele

Carmen Boaca

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: EXCLUSIV: Un cuplu de români a întâlnit cel mai în vârstă artist de tatuaje din lume/ Roberto Toma: ”Obișnuia să tatueze războinicii dintr-un grup numit 'vânători de capete'

Gutu Ramona, o tânără în vârstă de 31 de ani, născută la data de 29 octombrie 1992 în Lupeni, Hunedoara, a dispărut în localitatea Bari, din regiunea Puglia, la data de 18 mai 2023.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ramona are părul șaten și ochii verzi. Mai mult, aceasta are o statură corpolentă, cu o înălțime de 170 cm și o greutate de 65 kg.

Momentan, nu se știe ce îmbrăcăminte purta românca în momentul dispariției.

Disperarea unor familii de români! Trei românce din Italia au dispărut fără urmă, iar rudele nu mai știu nimic de ele

Ramona Gutu

[Sursa foto: Poliția Română]

Rudele femeilor dispărute nu au mai primit nici o veste de la ele

Leca Emilia, o femeie în vârstă de 52 de ani, născută la data de 10 iulie 1971 în Constanța, se află de mulți ani la muncă pe teritoriul Italiei, iar rudele femeii nu mai știu nimic de ea.

Emilia, care era domiciliată în Alba, județul Botoșani, a plecat la muncă în Italia în anul 2009. De mai bine de un deceniu, mai exact din anul 2013, rudele femeii nu au mai reușit să ia legătura cu ea.

Emilia Leca plecase în Italia cu fiul ei, Ciocan Alexandru Mihai, în vârstă de 34 de ani, care la rândul său este dat și el dispărut.

Disperarea unor familii de români! Trei românce din Italia au dispărut fără urmă, iar rudele nu mai știu nimic de ele

Emilia Leca

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Vacanțele în Italia sunt mai scumpe. Apa și cafeaua, prețuri surprinzătoare. Cu ce notă de plată s-a trezit un turist

Dispariția celor trei românce a generat mobilizări pentru căutarea lor atât în Italia, cât și pe teritoriul României. În aceste momente, familiile și prietenii lor trăiesc clipe de coșmar, așteptând cu nerăbdare vești despre locul în care se pot afla cele trei femei.

Oricine deține informații care ar putea ajuta la găsirea acestora este rugat să contacteze imediat numărul de urgență 112 sau să transmită o sesizare detaliată către Poliția Română.

Citește și: Povestea emoționantă de viață a unui român ajuns în Italia: "Părinții mei au vrut să rupă legătura cu România, cu viața din țară"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si