Close sidebar
Close sidebar

Dispută Giani Kiriță - Costin Gheorghe la Exatlon! Ce schimb de replici au avut cei doi: "Băi, nu mai copia"

Giani Kiriță și Costin Gheorghe au avut o dispută după ce Faimosul a câștigat un punct în timpul jocului de vilă de la Exatlon.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primul punct fusese pierdut de Costin, iar Giani a ținut să îi amintească acest lucru Faimosului.

"Îi mănânc! Îi mănânc!", a spus Costin după ce a luat punctul, Giani reacționând imediat și transmițându-i Faimosului că asta este vorba lui.

"Ușor, bă, cu asta, cu mâncatul! Nu mai copia, că asta e a mea! Ți-am mai zis să fiți originali", a replicat Giani Kiriță.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Giani i-a sugerat să spună altceva. "Zi că îl bați, că faci ce vrei tu", i-a recomandat Giani, moment în care Costin a replicat că el nu e cu bătaia.

Giani i-a amintit lui Costin de punctul pierdut anterior. "Vezi că prima ai luat-o frumos. N-ai mai guițat când ai pierdut", i-a atras Giani atenția Faimosului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI