Madalina Manole a fost premiata post-mortem de Gabriela Firea cu „Trofeul Primariei Capitalei pentru Excelenta in domeniul Artelor”, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Circul Metropolitan din Bucuresti, la finalul anului trecut. Surprinzator, pe scena a urcat, pentru a ridica trofeul, Daniel Gheorghe, cunoscut ca un apropiat al artistei. Ce s-a intamplat mai departe cu diploma ne lamureste chiar Daniel Gheorghe.

„Organizatorii evenimentului au contactat familia Madalinei, pentru ca un membru al acesteia sa vina la Bucuresti sa ridice distinctia. Pentru ca din partea familiei nu a venit nimeni, am fost contactat eu. Dupa ce am primit diploma, am mers la Ploiesti si am predat-o familiei. Eu merg destul de des acolo, la mormantul Madalinei, si frecvent ma intalnesc si cu familia ei”, ne-a declarat Daniel Gheorghe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cel mai mare fan al Madalinei Manole” spune ca are, in prezent, o relatie buna cu familia Madalinei de la Ploiesti.

In plus, spune Daniel, nu a fost niciodatata presedinte al fan-clubului Madalina Manole, asa cum s-a vehiculat. „Eu am stat 22 de ani langa Madalina, insa nu vreau sa-mi arog un statut pe care nu l-am avut niciodata.

Nu am fost presedinte al fan-clubului, nu mi-am dorit acest lucru niciodata! Toata lumea stie, insa, ce relatie am avut cu Madalina. Artistii stiu. De altfel, ei m-au chemat pe scena atunci cand am mers la circ, la momentul artistic dedicat Madalinei- la interpretarea piesei "Tu n-ai avut curaj", sa ridic trofeul pentru Madalina Manole”, a spus Daniel Gheorghe.

Fotografii: Daniel Gheorghe/Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si