Close sidebar
Close sidebar

Distinctia oferita de Gabriela Firea a ajuns la familia Madalinei Manole!

Daniel Gheorghe, prietenul regretatei Madalina Manole, a primit recent o distinctie din partea Primariei Capitalei, in numele artistei.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Madalina Manole a fost premiata post-mortem de Gabriela Firea cu „Trofeul Primariei Capitalei pentru Excelenta in domeniul Artelor”, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Circul Metropolitan din Bucuresti, la finalul anului trecut. Surprinzator, pe scena a urcat, pentru a ridica trofeul, Daniel Gheorghe, cunoscut ca un apropiat al artistei. Ce s-a intamplat mai departe cu diploma ne lamureste chiar Daniel Gheorghe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Organizatorii evenimentului au contactat familia Madalinei, pentru ca un membru al acesteia sa vina la Bucuresti sa ridice distinctia. Pentru ca din partea familiei nu a venit nimeni, am fost contactat eu. Dupa ce am primit diploma, am mers la Ploiesti si am predat-o familiei. Eu merg destul de des acolo, la mormantul Madalinei, si frecvent ma intalnesc si cu familia ei”, ne-a declarat Daniel Gheorghe.

„Cel mai mare fan al Madalinei Manole” spune ca are, in prezent, o relatie buna cu familia Madalinei de la Ploiesti.

In plus, spune Daniel, nu a fost niciodatata presedinte al fan-clubului Madalina Manole, asa cum s-a vehiculat. „Eu am stat 22 de ani langa Madalina, insa nu vreau sa-mi arog un statut pe care nu l-am avut niciodata.

Nu am fost presedinte al fan-clubului, nu mi-am dorit acest lucru niciodata! Toata lumea stie, insa, ce relatie am avut cu Madalina. Artistii stiu. De altfel, ei m-au chemat pe scena atunci cand am mers la circ, la momentul artistic dedicat Madalinei- la interpretarea piesei "Tu n-ai avut curaj", sa ridic trofeul pentru Madalina Manole”, a spus Daniel Gheorghe.

Fotografii: Daniel Gheorghe/Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI