Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Distracția continuă și în prima zi de toamnă. Românii profită din plin de ultimele zile de bălăceală în aer liber

Cer senin și temperaturi de peste 25 de grade. Așa întâmpinăm prima zi de toamnă, care pare mai degrabă una de vara leneșă. Totuși, un lucru este cert: am intrat pe ultima sută de metri când vine vorba de relaxarea la piscinele exterioare, căci nu se știe cât mai mai ține timpul, cu noi. Este momentul în care putem să profităm din plin de ultimele zile de bălăceală în aer liber.

Redactia Stirile Kanal D,

Distracția continuă și în prima zi de toamnă. Românii profită din plin de ultimele zile de bălăceală în aer liber

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Românii profită de ultimele zile de vreme frumoasă

„Mai ceva ca într-o vacanță exotică. Așa este atmosfera la noi. Razele soarelui sunt numai bune pentru definitivarea bronzului perfect. Apa din piscină este numai bună pentru bălăceală și unde mai pui că putem rezista cu brio o zi întreagă dacă ne bucurăm de aceste delicatese. Este vreuna care nu îngrașă?”

Andreea Șeitan, director de comunicare centru Spa: „Nu cred că îngrașă, sunt foarte dietetice. Acestea sunt două preparate sud-coreene, am rămas cu ele în meniu că au fost foarte populare. Sunt tăiței de sticlă cu vită și acelea este bibimbap bulgogiși cu vită pe pat de orez. Bineînțeles, avem salată cu brânză feta și cu rodie.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Deci putem să ne bucurăm liniștiți și fără să ne facem griji pentru siluetă, însă, eu vreau să te rog să ne povestești puțin despre plaja pe care o avem în spate. Până când este deschisă?”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Andreea Șeitan, director de comunicare centru Spa: „Plaja va fi deschisă până pe 10 septembrie, după aceea terasele rămân deschise. Programul este în fiecare zi de la 10:00 la 23:00 în timpul săptămânii, și de la 09:00 la 24:00 în weekend.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ne putem relaxa pe un șezlong pe plajă la soare, ne putem bălăci în pricină. Ce alte opțiuni mai avem?”

Andreea Șeitan, director de comunicare centru Spa: „Există nenumărate opțiuni există: masaj de relaxare sau masaj facial. Există varianta unui pilling sau unui scrub, infuzii cu uleiuri esențiale, skincare, chiar și sport pe plajă.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI