E un divorţ în familia Iorgulescu în timp ce Mario e internat. Fiul lui Gino Iorgulescu se află încă internat în stare gravă în Spitalul Elias din Capitală. Tânărul care a provocat un accident mortal pe Șoseaua Chitilei se află în comă, iar medicii au fost nevoiți să îl conecteze la aparate, după ce organele au început să îi cedeze. WOWbiz.ro a dezvăluit că Mario Iorgulescu ar fi trebuit să fie transferat la o clinică din străinătate și transportat cu o aeronavă medicală.

Divorţ în familia Iorgulescu în timp ce Mario e internat. A fost transferat într-o clinică din străinătate

Citeste si: Imagini de la parastasul lui Aurelian Preda, de la Dervent! Nicușor Iordan n-a venit, iar slujba a fost condusă de IPS Teodosie

Citeste si: Incredibil! Cum a scăpat din România criminalul olandez! Ce s-a întâmplat cu polițiștii în cele trei minute în care bărbatul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița a urcat pe scara avionului!

Iniţial, lucrul acesta nu s-a întâmplat pentru că aeronava medicală nu era dotată corespunzător efectuării acestui transfer în condiții de siguranță. De asemenea, aeronava medicală nu dispunea de aparatura necesară de care Mario Iorgulescu avea nevoie pentru ca starea lui să nu se înrăutățească în timpul zborului. Până la urmă, Mario a fost transferat în străinătate. „În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Potrivit sursei citate, instituţiile abilitate au fost informate în acest sens. Medicii nu au precizat în ce ţară a fost transferat tânărul. În acest timp, familia Iorgulescu trebuie să facă faţă unui alte probleme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Divorţ în familia Iorgulescu în timp ce Mario e internat. Petre Gino Iorgulescu e văr cu Mario

În timp ce Mario e internat, nepotul lui Gino Iorgulescu, Petre Gino, care este botezat chiar de acesta, se separă de soţia sa. În prezent, soţia lui Gino Petre l-a dat în judecată într-un proces care are ca obiect „pensie întreţinere majorare”, fiind vorba despre pensia alimentară pe care trebuie să plătească Gino Petre, care este vărul lui Mario Iorgulescu. Următorul termen al procesului este programat pe 25 septembrie la Judecătoria sectorului 2.

Citeste si: VIDEO| Elevii români, cele mai lungi vacanțe din UE

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si