Specialiștii în iluzii optice susțin că doar două procente dintre oameni pot descoperi toate figurile secrete  din acest desen complicat.

Citește și: Test IQ iluzie optică. Poți găsi în maxim 10 secunde iepurele ascuns între pisici?

O iluzie optică proaspăt ieșită la suprafață conține patru femei ascunse într-o schiță creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak.

O iluzie optică mai complicată decât majoritatea

Imaginea creată de artistul ucrainean Oleg Shupliak, prezintă o schiță oarecum stilizată care arată o femeie cu părul curgător, după cum relatează  Mirror.co.uk.

Dar dincolo de imaginea principală mai sunt trei figuri secrete. Poți să se observi?

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă poți găsi câinele între urșii panda în 7 secunde

Iluziile optice au o modalitate atrăgătoare de a ne testa creierul în moduri cu adevărat convingătoare, spun psihologii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timp ce unele pot părea imposibil de realizat, sunt mulți care nu se pot opri până când jocul inteligenței nu este rezolvat.

Figura principală, ușor de sesizat

La o inspecție mai atentă, există patru femei ascunse în interiorul schiței- dar este considerat foarte greu ca privitorii neexperimentați să le găsească.

La prima vedere, imaginea arată o schiță a unei femei cu părul des și o rochie destul de fluidă- care zâmbește în timp ce vorbește la telefon.

Citește și: Testul celor 11 secunde. Dacă găsești girafa ascunsă în imagine, ești un geniu

Este relativ simplu să vezi femeia principală la început, dar există, de fapt, alte trei doamne care sunt în fotografie undeva, care sunt mai greu de observat.

Pe site-ul lui Oleg, artistul afirmă că a desenat o „compoziție simbolică” pentru „îmbunătățirea subiectului popular” al iluziilor optice.

Unde se ascund cele 4 femei în desen?

A doua femeie poate fi văzută pe mâna dreaptă a femeii, lângă obrazul ei. La început ai confundat-o cu un telefon mobil.

Citește și: Poți să găsești ursul panda ascuns în imagine? Dacă o faci în 20 de secunde, meriți un salariu mai mare

Cu toate acestea, găsirea celei de-a treia doamne necesită mai mult efort. O vei observa când te uiți la femeia mică de pe brațul ei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru a vedea a treia femeie trebuie să te uiți la profilul lateral, motiv pentru care este puțin mai greu de deslușit la început.

Citește și: Dacă vezi numărul ascuns în această imagine, ai un simț de observație ieșit din comun

Un detaliu suplimentar poate face lucrurile mai ușor de descifrat:

Din fericire, a patra și ultima femeie este mai ușor de observat. Vei observa o pereche de buze pe burta primei femei. Aceasta este o caracteristică a celei de-a patra femei, deoarece întreaga imagine este o femeie în sine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si