Close sidebar
Close sidebar

"Doar Dumnezeu ne-a calificat". Vezi aici concluziile lui Gigi Becali după calificarea dramatică a FCSB-ului.

Gigi Becali nu a fost impresionat de calificarea obţinută de elevii lui Dică, în ultimul minut de joc al meciului cu Hajduk Split.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca de obicei în ultimul timp, "Bizonul" Harlem Gnohere a fost eroul meciului, a înscris o dublă iar golul calificării l-a reuşit când mai era un minut de joc. Victoria cu 2 la 1 nu l-a mulţumit însă pe Becali. "Dumnezeu ne-a calificat azi, nu jucătorii. Nu avem valoare de Europa” a venit verdictul dur al finanţatorului. Dică nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns imediat, la conferinţa de presă. "Tot jucătorii ăştia au dus echipa în primăvara europeană sezonul trecut. Sunt foarte buni" a sunat replica antrenorului.

În play-off-ul pentru grupele Europa League FCSB va întâlni Rapid Viena, formaţie la care evoluează şi fostul component al Craiovei, Andrei Ivan.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

În play-off va evolua şi campioana CFR Cluj, care are un parcurs mai uşor. Trupa din Gruia se va duela cu o echipă din Luxemburg, Dudelange

Mai jos vedeţi ce a declarat Gigi Becali, aseară, la ieşirea de pe stadion

Autor: Radu Bordei 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI