Close sidebar
Close sidebar

Este doliu în lumea medicală. A murit un cunoscut medic din România

Medicul Imre Ludovic s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de familia acestuia care este răvășită de durere.

Georgiana Balaban,

Este doliu în lumea medicală. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul doctor Imre Ludovic a murit. Rudele, apropiații și colegii acestuia sunt răvășiți de durere. Decesul acestuia a venit ca un trăznet. A nunțul decesului a fost făcut de familia doctorului.

Citeste si: Zi de doliu în lumea sportivă! Renumitul comentator sportiv Ion Ghițulescu a murit

Lumea medicală este în doliu. Medicul Imre Ludovic s-a stins din viață recent, vestea fiind un șoc pentru toți cei apropiați. Cei mai afectați sunt locuitorii orașului Zalău care apelau la serviciile medicului de obstetrică-ginecologie din oraș. Acesta trata sute de oameni.

Este doliu în lumea medicilor din țară

Familia lui Imre Ludovic a postat un mesaj cutremurător în care a anunțat decesul acestuia.

Rudele afirmau despre doctor că este un „profesionist desăvârșit” și nu numai ca doctor, ci și ca „soț, tată și ca un coleg altruist”. El a fost apreciat de-a lungul carierei pentru profesionalismul, blândețea și răbdarea de care a dat dovadă.

Citeste si: O tânără cunoscută în mediul online s-a aruncat de la etajul 14. Ce le-a transmis fanilor

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A murit doctorul Imre Ludovic. [Sursa foto: PixaBay]

„Medicul Imre, un profesionist desăvârșit, a fost nu numai doctor – purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră-, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el.

De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care – de fiecare dată – și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său”, a transmis familia lui Imre Ludovic în mediul online, conform realitatea.net.

Citeste si: Doliu în lumea presei! A murit renumitul jurnalist Florin Condurățeanu

Familia celebrului doctor a declarat că el v-a fi condus pe ultimul drum joi, pe 8 iulie, în municipiul Zalău.

„Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face joi 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, acolo unde va avea loc înmormântarea”, se arată în continuarea anunțului.

Citeste si: Doliu în lumea medicală! Doctorul Imre Ludovic a murit: „Un profesionit desăvârșit”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI