Close sidebar
Close sidebar

"Doctorii sunt innebuniti! I-au depistat ceva pe creier". Monica Tatoiu, dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Boureanu

Cristian Boureanu a ajuns la spital dupa ce s-a certat cu politistii im trafic acum doua nopti. Fostul deputat ar avea probleme serioase la cap, spune prietena lui, Monica Tatoiu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, in jurul orei 16.00, dupa ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitala, unde a fost dus in noaptea de joi spre vineri, avand un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar, afirmau surse medicale.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns si un politist implicat in incident, care insa nu a necesitat internarea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform unor imagini difuzate de Antena 3, Boureanu ii face prosti pe politistii de la Politia Rutiera care l-au oprit in trafic si ii cere prietenei sale sa il filmeze in timp ce ii ameninta pe acestia cu formule precum: "Te las fara

pensie" si "iti sparg fata".

Politistii au sustinut ca Boureanu, care s-ar fi aflat in stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicala cu o ambulanta SMURD.

"Are nasul rupt total, pe creier s-au gasit bule de aer, iar osul de la iesirea urechii externe este fracturat.

Asta nu se poate intampla cand dormi. Cristi este acum sub investigatii, sunt patru discipline, dupa care va urma o expertiza a medicilor, se va face un document de medicina legala. El va trebui sa plateasca pentru ce a facut. Daca a fost lovit atunci si Politia sa plateasca. Nu asa se aplica legea. El spune ca l-au cazut in genunchi si l-au lovit.", a declarat Monica Tatoiu la Romania TV.

Autoritatile au deschis un dosar penal pentru ultraj pentru Cristian Boureanu, fostul politician fiind audiat.

"A fost internat la neurochirurgie. I s-a facut un computer tomograf. Exista probleme la cap serioase, i-au depistat ceva pe creier. Doctorii sunt innebuniti. Cristian are traumatisme la nivelul capului. Nu stiu daca e in masura sa depuna plangere dupa ce s-a certat cu politistii. Oamenii cu uniforma trebuie respectati", a mai spus Monica Tatoiu.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI