Stabilita de 15 ani in Pitesti, doctorita Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist in acupunctura din Romania, a murit sambata trecuta, din cauza unui anevrism de aorta. Foarte apreciata pentru activitatea si priceperea ei, Wang ii avusese drept pacienti pe Ion Iliescu sau Adrian Nastase, dar si alte persoane publice. Doctorita era reprezentantă a medicinei tradiţionale chineze la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, fiind absolventă a Institutului de Acupunctură din cadrul Academiei de Medicină Tradiţională şi a Institutului de Acupunctură şi Moxibustie din Beijing.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit jurnaldearges.ro, in ziua mortii, Wang avea programati 70 de pacienti! Dupa o slujba tinuta ieri la o biserica din Pitesti, sicriul a fost transportat catre Ambasada Chinei din Bucuresti, unde a avut loc o ceremonie la care a participat inclusiv ambasadorul Chinei in Romania. Rămăşiţele pâmânteşti ale doctoritei Wang vor fi transportate în patria mama, noteaza jurnaldearges.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si