Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Doi adolescenți au fost filmați când se plimbau agățați de un troleibuz în Brașov

Un nou tip de ”distracție” periculoasă printre adolescenți. Mai mulţi tineri din Brașov au fost filmați în timp ce se plimbau agățați de troleibuzele din oraș. Doar norocul a făcut să nu se întâmple o tragedie.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul s-a petrecut în Brașov, în cartierul Astra. Doi adolescenți agăţaţi de un troleibuz aflat în mers sfidează moartea pentru o distracţie de câteva momente.

Tinerii ar pândi capătul de linie pentru ca mai apoi să se urce în spatele troleibuzelor

Imaginile cu cei doi prinși de troleibuzul în mișcare au fost filmate de un martor aflat în trafic.

Deşi vehiculul circulă cu viteză, tinerii nu se gândesc la pericol. Adolescenții nu se sperie nici măcar când îşi dau seama că sunt filmaţi: par mândri de isparava lor şi zâmbesc la cameră.

Citește și: Imagini incredibile de pe un stadion din Turcia! Gestul impresionat făcut de suporteri în memoria copiilor, victime ale cutremurului

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Se parte că tinerii pândesc troleibuzele în capătul de linie, iar apoi călătoresc atârnați câte o stație sau mai multe.

Oamenii legii încearcă să îi găsească pe tinerii teribiliști

Șoferii troleibuzelor spun că există pericolul ca sistemul captatoarelor să se dezarmeze în mers, dacă elementele de susținere sunt trase. De asemenea, oricând există riscul ca pasagerii agățați să cadă și să se rănească grav.

Citește și: Scandal în fața unei săli de jocuri de noroc din Baia Mare! Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat după ce a pierdut toți banii la aparate

Copiii au fost observați pe camerele de supraveghere ale mijloacelor de transport în comun, dar în momentul în care șoferul a oprit, aceștia au luat-o la fugă.

Citește și: O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla

Reprezentanții societății de transport au alertat poliția, iar oamenii legii încearcă acum să-i identifice pe tinerii teribiliști.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI