Close sidebar
Close sidebar

Doi adolescenti din Rusia s-au filmat in timpul unui schimb de focuri cu politia, apoi s-au sinucis: "Daca nu ne predam, vom muri, daca ne predam, atunci nu ne vom mai vedea niciodata"

Doi adolescenti din Rusia au facut o transmisiune live in timpul unui schimb de focuri cu politia, inainte de indrepta armele catre ei. Baiatul si fata, amandoi de 15 ani, au fost gasiti morti in casa unuia dintre ei, din nordul regiunii Pskov.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baiatul a impuscat-o si pe mama fetei in picior. Schimbul de focuri a fost transmis live pe aplicatia Periscope, iar imaginile cu ei tragand in politisti au aparut pe Instagram. Politistii au transmis intr-o declaratie de presa pentru agentia de presa TASS ca "trupurile celor doi adolescenti au semne clare de suicid”, relateaza Daily Mail.

Pe inregistrare se aude baiatul spunand: „Nu mai avem nicio optiune. Daca nu ne predam, vom muri, daca ne predam, atunci nu ne vom mai vedea niciodata”.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

„Este o tragedie. Am deschis o ancheta pentru a vedea circumstantele in care s-a produs incidentul”, a declarat purtatorul de cuvant Anna Kuznetsova.

Investigatorii spun ca politia a fost alertata pentru a cauta un adolescent disparut, insa masina politiei s-a trezit intr-un schimb de focuri. Copiii ar fi avut arme in casa pentru ca tatal fetei facea parte din trupele speciale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI