Close sidebar
Close sidebar

Doi barbati din Sibiu, cercetati penal dupa ce au incercat sa omoare un caine

Doi barbati din comuna Mosna, judetul Sibiu, sunt cercetati penal dupa ce au intrat in curtea unui localnic din Medias si i-au maltratat cainele. Cei doi au fost prinsi dupa ce unul dintre ei s-a prezentat la Urgenta cu muscaturi de caine.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa transmis marti de reprezentantii Politiei Judetene Sibiu, in 1 mai, in jurul orei 01.15, un barbat a sesizat telefonic Politia Medias ca persoane necunoscute ii agreseaza cainele.

"La fata locului a fost directionat un echipaj al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, fiind identificat reclamantul si alte doua persoane, care au declarat ca un grup de oameni au intrat peste ei in curte si au incercat sa omoare un caine. in curtea respectiva a fost identificat si apelantul, care se afla langa un caine din rasa ciobanesc, aflat in agonie”, spun reprezentantii Politiei Sibiu.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Conform sursei citate, in continuarea cercetarilor jandarmii au identificat la Centrul de Primiri Urgente Medias doi barbati, unul dintre acestia solicitand ingrijiri medicale si avand muscaturi de caine. Cercetarile in acest caz au fost preluate de catre politistii Biroului Investigatii Criminale Medias, cei doi barbati fiind cercetati penal pentru maltratarea si schingiuirea animalelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI