UPDATE. Unul dintre bebeluși se află în stare gravă la ATI. Bebelușii, în vârstă de 2 luni, respectiv 22 de zile, au fost internați inițial la Spitalul Județean Suceava. Ei s-au născut cu probleme cardiace, iar cel mai mic dintre ei suferea și de sindromul Down. 

Citeste si: Avertisment teribil. România, pe locul 2 în Europa după numărul de decese COVID-19

Starea de sănătate a celor mici s-a deteriorat rapid, iar în clipa în care au avut nevoie de internare la Terapie intensivă au fost transferați la un spital din Iași, potrivit Obiectiv de Suceava.

Sfârșit tragic pentru bebelușul cu malformații cardiace

Din păcate, după o săptămână de luptă cu virusul, trupul firav al unuia dintre copii a cedat. Al doilea se zbate între viață și moarte, potrivit Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Citeste si: Medicamentul Favipiravir, un antiviral care poate trata infecția cu COVID-19, nu se poate găsi în farmacii. ANM a dat explicații

Secția de Pediatrie Suceava a fost împărțită în sector COVID și non-COVID. Din 16 paturi disponibile pentru copiii infectați cu COVID, marți, 9 dintre acestea erau deja ocupate.

”Avem la etajul IX 16 paturi pentru Pediatrie COVID. Acum sunt nouă copii internați, împreună cu mamele”, a mai spus medicul Dan Teodorovici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si