Un secret teribil adâncește și mai mult drama în cazul morții șefului de post de la Vetrișoaia și a prietenului sãu, Ionuț Mazdrag, dar, paradoxal, aduce și un licăr de speranță! Este vorba despre faptul că, în momentul în care cei doi își dădeau ultima suflare în râpa morții, logodnicele lor purtau în pântece pruncii ce aveau să se nască recent.

Citeste si: Incredibil! Cadavrul românului mort în Franța, ridicat de la priveghi de polițiști

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Polițistul Marius Nitică știa că iubita sa, Larisa, era însărcinatã în două luni, fiind foarte fericit că urmează să devină tată și dorindu-și o fetiță pe care să o cheme Maria. Ionuț Mazdrag însă nici mãcar nu a apucat să afle că Miruna, logodnica sa, avea o lună de sarcină.

Pe 19 mai 2019 s-a născut, așadar, fiica lui Marius Dan Nițică, pe nume Maria, iar peste exact o lună, pe 19 iunie, s-a născut și fiul lui Ionuț Mazdrag. Miruna, mama micuțului, i-a dat numele tatălui: Ionuț Alexandru.

Citeste si: Șocant! Un celebru cântăreț de la noi, rănit grav într-un accident de motocicletă! În urmă cu câțiva ani, Kempes era să moară tot pe motor

”Este un miracol, dar și o mare durere, în același timp. Tații sunt în pământ. Procurorii nu știu ce așteaptă, de lasă acest individ sã se poarte ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și nu ar fi mințit pe toatã lumea, fără rușine. Ce așteaptă? Să înnebunim noi, familiile morților, până să facă Legea dreptate?”, întreabă, revoltată, mama lui Ionuț Mazdrag. scrie vremenoua.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si