Situație șocantă în comuna Păunești, acolo unde un pădurar a fost găsit inconștient în extravilanul localității. El a ajuns la spital, în cursul zilei de marți, în stare gravă, după ce ar fi fost bătut de ciobanii de la o stână din localitate.

„Astăzi, 30.05.2023, ora 16,42, poliţiştii din cadrul IPJ Vrancea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că în extravilanul comunei Păuneşti a fost găsit un bărbat, din aceeaşi localitate, în vârstă de 63 de ani, care prezenta urme de violenţă la nivelul capului.

Bărbatul a fost preluat de ambulanţă în stare de inconştienţă şi transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", a precizat IPJ Vrancea.

Citește și: VIDEO: Un urs a rămas blocat într-o maşină, după ce s-a urcat pe bancheta din spate în căutare de hrană

Bărbatul, în stare gravă la spital

Bărbații bănuiți de fapta oribilă sunt audiați, fiind cercetați pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Starea pădurarului de la Păunești ar fi destul de gravă, el fiind transferat de la Spitalul municipal Adjud la Secția Neurochirurgie a Spitalului Județean Bacău.

Potrivit unor surse, altercația dintre pădurar și cei doi ciobani ar fi plecat de la faptul că pădurarul le-ar fi solicitat acestora să își lege câinii pe care îi aveau la stână.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sătenii ar fi reclamat în mai multe rânduri către autorităţi faptul că ciobanii îşi ţin câinii liberi şi pun în pericol siguranţa oamenilor, potrvit stiridiaspora.ro

Citește și: Bătaie între doi bărbați pe o pășune. Disputa a pornit de la turmă de oi aflată în apropierea unei culturi de lucernă

Ciobanii au câini periculoși

Primarul comunei Păunești a confirmat faptul că sătenii se plâng de câinii care sunt lăsați să umble liberi, alături de ciobani, deși sunt periculoși.

El mai spune că le-a solicitat în repetate rânduri ciobanilor să își lege patrupezii.

„Stâna se află la circa şase kilometri de sat. Cei doi ciobani au un număr mare de oi pe care le pasc pe terenul oamenilor din sat. Populaţia e îmbătrânită şi nu mai coseşte nimeni, iar ei profită de această situaţie şi pasc oile pe terenurile oamenilor aflate în apropierea izlazului pe care l-au închiriat.

Ei sunt iubitori de câini, au mai mulţi câini de rasă. Le-am mai transmis şi noi în mai multe rânduri să îşi lege câinii, a venit şi Poliţia Animalelor şi i-a amendat. Nu ştiu de la ce s-au luat, ce au avut cu pădurarul. Era un băiat foarte bun. Am auzit că pădurarul e în stare destul de gravă, înţeleg că ar fi fost transferat la un spital de neurochirurgie din alt judeţ" , a declarat primarul comunei Păuneşti, Gheorghe Popa, conform Agerpres. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O adolescentă "a crezut că va muri" atunci când un bodyguard a strâns-o de gât într-un local

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pădurarul s-ar fi aflat în timpul serviciului, astfel că încadrarea faptei ar putea suferi modificări. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si