Prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei" de la KanalD a făcut duminică un anunț care i-a socat pe concurenți. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat că în ediția de astăzi vor părăsi competiția doi concurenți în loc de unul, așa cum se întâmplă în fiecare duminică.

Citeste si: Scene halucinante în camera roșie de la "Puterea Dragostei". "Eu vreau doar să te cunosc"

Cei doi concurenți nominalizați de prezentatoare emisiunii sunt Selatin și Camelia. Ambii concurenți și-au dori să părăsească casa "Puterea Dragostei" din motive personale. Camelia, deși abia intrase în casă de circa o săptămână, le-a rugat pe colege să o voteze, lucru care s-a și întâmplat. Selatin, deși era protejat de Cristi Marinescu și avea șansa să rămână în show, a invocat motive personale. "Îmi doresc să rămân, chiar mă simt bine, dar nu mai pot", a spus Selatin. 

Cine sunt concurenții eliminați din casa "Puterea Dragostei"

Misterul a fost elucidat în gala emisiunii de duminică, care a fost difuzată azi pe TV și online de la orele 16.00, respectiv 19.00.

Câteva informații din culise: gala de duminică 30 mai este extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la "Puterea dragostei" vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurențior, potrivit KanalD. Ne convingem că nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari

Tot ]n emisiunea de azi, Cristi Marinescu face dezvăluiri șocante. Concurentul spune că știe anumite informații despre colegii lui, iar în cazul în care le va dezvălui,  acestea ar putea stârni controverse în Casa Dragostei.  

Vă ținem la curent în timp real cu informații despre eliminările care se fac show-ul "Puterea Dragostei".

Show-ul de televiziune difuzat la Kanal D poate fi urmărit și live video pe site-ul Kanal D. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19. 

Noi concurenți au intrat în show-ul "Puterea Dragostei"

Mai mulți concurenți noi au intrat în casa "Puterea Dragostei" în utimele săptămâni. Printre aceștia, Camelia, Seletin sau Adelina.

După plecarea neprevăzută a Andreei di show, concurenții erau nerăbdători să primească o nouă fată în casa Puterea Dragostei. Iar momentul mult așteptat a sosit odată cu  apariția Cameliei, o tânără brunetă, în vârstă de doar 25 de ani. 

Camelia este din Târgu Jiu și încă de cum a făcut primii pași în casa baietilor, unii dintre ei s-au aratat destul de interesati de aceasta.

Coplesita de emotii, Camelia a incercat sa raspunda tuturor intrebarilor si micilor provocari lansate de baieti.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Camelia este din Târgu Jiu și încă de cum a făcut primii pași în casa baietilor, unii dintre ei s-au aratat destul de interesati de aceasta

Altă concurentă nouă la Puterea Dragostei este Adelina- ea este din București și are frumoasa vârstă de 21 de ani. Aceasta sosită în casa băieților, nu a stat prea mult pe gânduri că și a ieșit la atac.

Adelina a mărturisit încă din primele sale minute petrecute în platoul emisiunii de la Kanal D, Puterea Dragostei, cine sunt preferații ei, iar aceasta a spus că îi simpatizează pe Radu, Paul și Andrei.

Citeste si:  Bombă în cuplul Andrada și Cazi de la „Puterea Dragostei”. Mai sunt împreună sau nu cei doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si