Cei doi minori au căzut în râul Bistrița în zona străzii Vadu Bistriței, din Bacău, informează Desteptarea.ro. La fața locului a ajuns o echipa a ISU Bacău, cu o barcă pneumatică, iar salvatorii au reușit să-i scoată pe copii din apă.

Citeste si: După ce a dispărut în urmă cu două zile, o femeie a fost găsită înecată în râul Timiș

Potrivit sursei citate, unul dintre minori era conștient și a fost preluat de echipajul SAJ, iar cel de al doilea minor se afla în stare de inconștiență, fiindu-i aplicate măsuri de resuscitare.

La fața locului s-au aflat de la bun început două autospeciale de intervenție și o ambulanță cu echipaj medical.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se pare că cei doi minori se jucau pe gheață, care sub greutatea lor s-a rupt. Minorul conștient are 12 ani, iar cel de al doilea minor are 10 ani.

Potrivit ultimelor informații, copilul de 10 ani a fost scos din stop-cardio-respirator de echipajul medical. Cei doi minori au fost transportați la spital.

Cum s-au derulat lucrurile pe râul înghețat

Autorităţile au primit, vineri după-amiază, la ora 16:20, un apel care anunţa că două persoane se află în apele râului Bistriţa, în municipiul Bacău. Incidentul s-a produs în zona unui pod din cartierul Şerbăneşti, potrivit News.ro.

Echipajele de pompieri ajunse acolo au scos din apă cele două persoane. Este vorba despre doi copii cu vârste de 10, respectiv 12 ani, care, potrivit primelor informaţii, se jucau pe gheaţă, iar aceasta s-a spart sub greutatea lor.

Potrivit ultimelor informații, medicii au reușit să-l resusciteze pe copilul de 10 ani aflat inițial în stop-cardio-respirator 

[Sursa foto: ISU Bacau]

Copilul de 12 ani dintre ei era conştient în momentul în care a fost salvat, însă celălalt se afla în stop cardio-respirator, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Bacău începând, în cazul său, manevre de resuscitare.

La ora transmiterii acestei ştiri, inima sa a repornit, iar ambii copii au fost transportaţi la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si