Doi copii, cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani, au plecat în aventura vieții lor. Au fugit din București spre litoral. Bunica a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112.

Citește și: VIDEO- Vacanțele de tip aventură, la mare căutare de români. Prețurile pentru astfel de concendii ajung și la 4.000 de euro

Cei doi minori au fost găsiți în gara din Constanța

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Se pare că totul s-a întâmplat marți seară, în jurul orei 21:30, atunci când cei doi copii în vârstă de 10 și 11 ani au plecat singuri de acasă. Speriată că cei doi nu se mai întorc, bunica minorilor a fost cea cea care a dat alarma și care a anunțat autoritățile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat au început căutările, pe o parte de către Poliția Capitalei și pe cealaltă parte de Poliția Transporturi. Se pare că minorii au plecat marți seară către Gara de Nord, acolo unde au pornit cu trenul către Constanța. Dorința acestora era să vadă plaja pentru a se bucura de apa mării.

Numai că, dorința nu s-a îndeplinit pentru că cei doi copii au fost găsiți de polițiști în gara din Constanța.

Nu se știe până în acest moment cum au reușit cei doi copii să treacă neobservați prin tren.

Imediat după ce au fost găsiți de oamenii legii, minorii au fost plasați în grija unor specialiști dintr-un centru social până când oamenii legii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si