Un bărbat și o femeie au fost acuzați de cruzime împotriva copiilor după ce doi minori au fost găsiți legați de paturile lor, potrivit Sun Herald.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un pasager amenință că deschide ușa avionului în zbor și că înjunghie o stewardesă

Incidentul șocant a avut loc într-o casă din Louisiana, SUA, a transmis Departamentul de Poliție Natchitoches.

Părinții, relamați de un vecin

Descoperirea a fost făcută după ce un martor a chemat poliția pentru a raporta cuplul.   

„Ofițerilor li s-a spus înainte de sosire că un cetățean îngrijorat a vizitat reședința și a găsit doi minori legați de paturile lor”, a declarat poliția.

Citește și: VIDEO. A mers în "vacanța de vis" în Mexic, la împlinirea vârstei de 24 de ani, dar a fost ultimul ei drum. Kiara, ucisă în bătaie de iubit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cetățeanul în cauză a reușit să elibereze copiii și să cheme poliția”. Nu a fost dezvăluit motivul pentru care erau legați copiii.

Cei doi părinți au fost arestați

[Sursa foto: KSLA.com]

Violența domestică, un fenomen în creștere

Femeia de 28 de ani și bărbatul de 39 de ani au fost arestați și fiecare dintre ei se confruntă cu „două acuzații de cruzime față de un minor, două acuzații de agresiune domestică, cu punerea în pericol a copilului și două acuzații de falsă încarcerare”, a transmis poliția.

Ambii adulți au fost arestați și nu s-a stabilit încă o cauțiune pentru cuplu până la acest moment. 

Atât Michelle Benjamin, cât și James Grant au fost duși în Centrul de detenție din Natchitoches. Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea de maxim 5 ani sau pot scăpa cu o amendă penală.

Oamenii legii au mai declarat că au anunțat Departamentul pentru Copii și Servicii pentru Familie, iar minorii au fost plasați în grija lor.

Vârstele copiilor și starea lor din momentul descinderii la locuință nu au fost comunicate presei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Casa groazei: 13 copii, sechestrați de părinți în California

Un caz similar a avut loc în urmă cu patru ani în California: 13 copii, frati si surori, printre care si un copil de numai doi ani, erau ținuți sechestrați, legați în lanțuri si înfometați!

Cosmarul a iesit la iveala dupa ce una dintre victime, o copila de 17 ani a gasit un telefon mobil in casa si reusit sa fuga din locuinta in care ea si fratii sai erau tinuti cu forta.

Fata a sunat la numarul de urgenta  si, la scurt timp, politia a ajuns la casa groazei. I-au gasit pe ceilalti copii legati de paturi, pe intuneric.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si