Close sidebar
Close sidebar

Doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” s-au împăcat! Fanii vor fi suprinși

Dulce împăcare între doi foști concurenți de la „Puterea dragostei”, fanii nu se așteptau la asta. Anul 2021 i-a adus din nou împreună pe doi dintre cei mai iubiți foști concurenți din casa iubirii.

Alina Raducu,

Doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” s-au împăcat! Fanii vor fi suprinși

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este vorba despre Bernadette și Philip, care în a doua parte a anului trecut au fost de mai multe ori despărțiți, spuneau ei, definitiv.

Însă cu toate acestea, au reușit să își rezolve problemele care au existat în relația lor și au vorbit despre cum au luat-o de la zero, cu toate că mulți cred că nu au fost despărțiți niciodată și totul a fost un montaj să mai apară la televizor și pe rețelele sociale.

Berna și Philip de la Puterea dragostei, dulce împăcare în noul an

Berna și Philip au fost invitați în emisiunea Corneliei Ionescu „Totul despre puterea dragostei „ în adrul căreia au dezvăluit mai multe despre povestea lor de iubire și cum de au decis să se împace după ce toată lumea credea că nu mai exista nicio șansă să-i vadă din nou împreună.

Cei doi au petrecut Crăciunul separat, cu familiile lor, însă de Anul Nou 2021 au simțit să fie împreună și au luat descizia de a avea din nou o relație de iubire. În tot acest timp au păstrat legătura online, iar Berna a fost cea care de data asta a făcut pasul spre împăcare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Blondina a precizat că s-a simțit incompletă de sărbători și și-a dorit foarte multsă fie de Revelion împreună cu Philip, iar din acea seară cei doi formează din nou un cuplu.

Doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” s-au împăcat! Fanii vor fi suprinși

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” cu lenjeria intimă la vedere: „De ce nu îmi dați unfollow?”

Mărturisirile Bernei din seara în care s-a împăcat cu Philip

„Am început să plâng”
„M-a sunat într-o seară și aveam emoții. Mi-a spus că mă așteaptă acasă. Era cu mama lui și cu doi verișori de-ai lui micuți.

Eu eram foarte fericită și după ce am închis am început să plâng calumea pentru că sunt copilă și chiar m-am rugat la Dumnezeu ca dacă de Crăciun stăm cu familia, măcar de Revelion să fim împreună”, a declarat Berna de la Puterea dragostei.

Fosta concurentă „Puterea dragostei” a dezvăluit și ce planuri de viitor are cu iubitul ei. Blondina a spus că vrea să facă niște cursuri de hairstyle, iar visul ei cel mare în noul an este să își deschidă un salon de înfrumusețare.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”- dans lasciv în benzinărie. Fanii au rămas muți de uimire

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI