Close sidebar
Close sidebar

Doi frati au fost batuti cu bestialitate de mama lor pentru ca au deschis mai devreme cadourile de Craciun

Doi frati in varsta de 7 si respectiv 9 ani au fost batuti de catre mama lor pentru ca au deschis mai devreme cadourile pentru Craciun.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi frati din statul american Indiana au gasit mai devreme cadourile pregatite de mama lor pentru Craciun si le-au deschis. Lucrul acesta a infuriat-o la culme pe mama lor, care i-a batut zdravan pe copiii in varsta de 7 si respectiv 9 ani.
Sora mai mare a celor doi i-a gasit pe acestia plangand si plini de vanatai, iar femeia in varsta de 34 de ani tipa si spunea ca are cei mai rai si nerecunoscatori copii.
Fata a reclamat la politie incidentul, care este acum anchetata, scrie Crime Watch Daily.
Cu o seara inainte femeia a consumat bauturi alcoolice, le-a mai spus fiica anchetatorilor.

Doi frati din statul american Indiana au gasit mai devreme cadourile pregatite de mama lor pentru Craciun si le-au deschis. Lucrul acesta a infuriat-o la culme pe femeie, care i-a batut zdravan pe copiii in varsta de 7 si respectiv 9 ani.

Sora mai mare a celor doi i-a gasit pe acestia plangand si plini de vanatai, iar femeia in varsta de 34 de ani tipa si spunea ca are cei mai rai si nerecunoscatori copii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Fata a reclamat la politie incidentul, iar acum mama celor trei  este acum anchetata, scrie Crime Watch Daily . Cu o seara inainte femeia a consumat bauturi alcoolice, le-a mai spus fiica acesteia anchetatorilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI