Close sidebar
Close sidebar

Doi frati in varsta de 3, respectiv 1 an au supravietuit miraculos dupa ce au fost aruncati de tatal lor de pe un pod

Doi frati in varsta de 3 si respectiv 1 an au supravietuit miraculos dupa ce au cazut in gol mai bine de 30 de metri. Tatal lor s-a aruncat cu acestia de pe un pod din New Jersey, SUA intr-un act sinucigas.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Copiii au fost gasiti de autoritati luni dimineata intr-o padure, intr-o zona cu un strat gros de frunze pe jos. Politistii care i-au gasit pe micuti in viata au declarat ca "este un adevarat miracol ca ei sunt in viata" si cred ca stratul gros de frunze de pe jos i-a ajutat. Tatal acestora a fost gasit mort, in apropiere de locul in care au fost gasiti copiii.
Copiii au fost transportati la spital, iar medicii au declarat ca ranile suferite nu le pun in pericol viata.

Copiii au fost gasiti de autoritati luni dimineata intr-o padure, intr-o zona cu un strat gros de frunze pe jos. Politistii care i-au gasit pe micuti in viata au declarat ca "este un adevarat miracol ca ei sunt in viata" si cred ca stratul gros de frunze de pe jos i-a ajutat.

Tatal acestora a fost descoperit mort, in apropiere de locul in care au fost gasiti copiii. Copiii au fost transportati la spital, iar medicii au declarat ca ranile suferite nu le pun in pericol viata, relateaza ABC News.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI