Close sidebar
Close sidebar

Doi frati traiesc un cosmar. Au mostenit boala care nu ii lasa sa doarma si care, in cele din urma, le va aduce sfarsitul

Un barbat si sora lui au mostenit o boala care nu ii va lasa sa mai doarma niciodata, si care, in cele din urma ii va ucide.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lachlan si Hayley Webb din Queensland, Australia, sufera de o boala extrem de rara, numita Insomie Familiala Fatala (FFI). Nici nu stiau ca exista asa ceva, pana cand un membru al familiei s-a imbolnavit.

Boala afecteaza mai putin de 10 milioane de oameni in intreaga lumne si nu exista niciun tratament pentru ea. Cei diagnosticati nu pot dormi, lucru care duce la deteriorarea mentala si fizica, intr-un timp scurt, relateaza The Independent.

Cei doi frati au mostenit aceasta boala de la bunica lor, diagnosticata pe vremea cand ei erau adolescenti. Toti membrii familiei au avut-o.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

„Bunica mea s-a imbolnavit si a murit. A orbit, apoi a avut semne de dementa. Avea halucinatii si nu putea vorbi. In cele din urma a fost diagnosticata cu FFI. A fost pentru prima data cand am auzit de asa ceva”, a declarat barbatul.

Cei doi tineri au participat la un studiu realizat de Universitatea din California, care spera sa gaseasca un tratament pentru aceasta boala crunta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI