Bărbatul a ajuns la spital cu răni la cap. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. Incidentul s-a petrecut în comuna Butoiești. Cei doi bărbați, de 40 și de 49 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, au început să îl bată pe al treilea.

Citeste si: Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești

”Mi-au dat numai în cap.

Aici, pe partea asta, la gât, pe corp nu, aici mi-a spart cu bocancul, că unul avea bocanci în picioare.”, spune Mădălin Duroi, victima.

Citeste si: Doi bărbați sunt suspectați că ar fi tras cu o armă într-un local

”Am văzut că l-a luat la bătaie, cu pumni și picioare, nu a avut nimic în mână nici ăla nici ăla, când am ajuns eu, am strigat la mamă-sa să-l ia, iar ei plecaseră. Îl lăsaseră acolo jos, lovit, plin de sânge., adaugă o martoră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”L-am întrebat ce s-a întâmplat, nu știa să spună ce s-a întâmplat, copilul a plâns foarte rău, băiețelul țipa în casă.”, spune soția victimei.

Victima a ajuns la spital și are nevoie de 9 zile de spitalizare.
Cei doi bărbați sunt acuzați de loviri și alte violențe.

Citeste si: Doi bărbați au fost împușcați în gât și în abdomen, în județul Bacău

Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești

Două eleve s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, pe fondul unui conflict mai vechi. Băieții au asistat la ceartă.

Cele două eleve au mai avut un conflict în trecut, iar una dintre ele a prins momentul când cealaltă a coborât din autobuz.

Citeste si:  O elevă din Argeș a fost bătută cu sălbăticie de o altă colegă. Totul s-a petrecut într-o tabără

O colegă a intervenit între cele două tinere, încercând să le despartă.

La locul incidentului erau și mai mulți băieți care doar au asistat, fără să intervină. Una dintre fete a depus plângere la Poliția din Găești. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Citeste si:  O elevă a fost lovită, scuipată și umilită de o gașcă de fete. Minora a fost filmată până s-a prăbușit la pământ

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si