Doi membrii din cunoscutul Clan Chira din Capitală au fost loviți pe o trecere de pietoni din fața Spitalului Fundeni. Incidentul a avut loc joi seară.

Membrii clanului, șanse mici de supraviețuire în urma accidentului

Acum, bărbații în vârstă de 20 și respectiv 38 de ani se află în stare gravă la spital și au șanse foarte mici de supraviețuire. Unul se află la Spitalul Floreasca și are 5% șanse să trăiască, în timp ce al doilea este la Spitalul Pantelimon. 

"La data de 30 Noiembrie a.c., în jurul orei 17.20, Brigadă Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Șos. Fundeni, dinspre Șos. Colentina către Șos. Pantelimon, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 161, a surprins și accidentat doi pietoni", a anunțat Brigada Rutieră. 

Membrii Clan Chira accident

Doi membrii ai clanului Chira au fost răniți grav într-un accident.

[Sursa foto: Colaj aktual24.ro & Poliția Capitalei - Facebook]

Citește și: Frații "Bobi" și "Mediaș", din clanul Sandu Syndicate au fraudat statul american cu cinci milioane de dolari. Unul dintre ei a fost ridicat din Argeș

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șoferul care i-ar fi accident pe cei doi ar fi cetățean turc.

El proiectat-o pe una dintre victime la o distanță de 15 metri după lovitură. După accident, șoferul a fost testat atât cu aparatul alcool test, cât și cu cel drug test, rezultatele fiind negative.

În continuare, polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație.

Cu ce se ocupă clanul Chira?

În luna martie a acestui an, clanul Chira a intrat în atenția DIICOT, deoarece procurorii bănuiesc că aceștia exploatau fete în țările din Nordul și Vestul Europei, iar mai apoi, cu banii obținuți

ar fi investit în țară, într-o afacere ilegală cu tutun, care se află în zona Popești Leordeni.

Mai departe, acesta era vândut prin firmele de curierat. Trupele au făcut descinderi la acel moment, la 40 de adrese. Procurorii au estimat atunci că doar prejudiciul adus statului este în jur de 8 milioane de euro, așadar profitul lor ar fi fost uriaș.

Accident membrii clan Chira

Doi membrii ai clanului Chira au fost loviți pe o trecere de pietoni din București.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Un fost interlop și-a pierdut viața în propria casă. Ce s-a întâmplat

Membrii clanului au fost pentru prima oară acuzați în anul 2017 pentru racolare prin metoda ”Loverboy”, în țări precum Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca și Irlanda. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si