Close sidebar
Close sidebar

Doi pensionari din Dolj au ramas fara banii pusi la saltea. Hotii au cheltuit zeci de mii de lei pe bautura si femei

Doi pensionari din Dolj au ramas fara banii pusi la saltea. Hotii le-au furat într-o noapte, o adevarata avere 80.000 de lei. Politistii au pus mana pe rau-facatori, dar n-au recuperat toata paguba. Suspectii le-au declarat ca au cheltuit zeci de mii de lei pe bautura si femei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Proverbul cu sarpele crescut la san se potriveste de minune pataniei acestor bieti batrani. Cei trei au dat atacul la pont. Stiau ca cei doi batrani sunt printre cei mai instariti din comuna si au profitat de nesabuinta lor: in loc sa-si duca averea la banca, cei doi soti au preferat s-o tina la saltea. Si dusa a fost.

TOTI TREI, RETINUTI


Cand i-a vazut pe suspecti, din nou, in batatura, femeii i s-a facut rau. In ajutor i-au sarit vecinii, care-au asezat-o pe un scaun si i-au dat apa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Chiar daca au fost prinsi repede, indivizii au apucat sa se..." bucure" de o suma importanta din banii stransi o viata la ciorap.

Amelia Barbu-purtator de cuvant IPJ Dolj: „O parte din bani, cei trei tineri i-au folosit si si-au cumparat diferite bunuri, intre care bijuterii, obiecte de imbracaminte, telefoane mobile, dar si ceaxuri de lux.

De asemenea, acestia au petrecut in mai multe baruri, dar si restaurante din Craiova”.

Cei trei risca acum sa stea ani buni dupa gratii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI